Főszerkesztőváltás a hot! és a BRAVO magazinok élén

Főszerkesztőváltás a hot! és a BRAVO magazinok élén

2016. augusztus 27-től a hot! magazin főszerkesztői feladatait Kelemen Krisztina látja el, Kiss Krisztina pedig a BRAVO főszerkesztőjeként folytatja munkáját. Illés Csaba, a hot! és a BRAVO korábbi főszerkesztője  új kihívásokat keres és távozik a kiadótól.
 
Kelemen Krisztina a hot! magazin indulása óta dolgozik a kiadónál: szerkesztő-újságíróként kezdte munkáját, később főmunkatársa, majd 2011-től felelős szerkesztője volt a lapnak. Az idén 10 éves fennállását ünneplő, mára szilárd olvasóbázissal rendelkező hetilap a jövőben is  a szórakoztató tartalmakra helyezi a hangsúlyt, és továbbra is a hazai és nemzetközi sztárhírek adják a lap gerincét, exkluzív és igényes bulvártartalommal.
 
Kiss Krisztina 2005. óta tagja a BRAVO csapatának, újságíróként, majd felelős szerkesztőként dolgozott a magazinnál. Az Olsen ikrekről, valamint az akkortájt legnépszerűbb fiatal popsztárról, SP-ről írt életrajzi kötetei óriási sikert arattak. A VOLTFolio gálán három egymást követő évben jelölték az év könnyűzenei újságírójának, ezek közül 2012-ben a szakmai szavazók neki ítélték a rangos díjat. Az 1992 óta magyar piacon is megjelenő BRAVO a fiatalok közkedvelt havi magazinja, amely a mainstream hazai és külföldi sztárvilág, filmes és zenei élet híreiről, pletykáiról tudósítja elsősorban a 13-17 éves korosztályt.
 
A Mediaworks köszönetét fejezi ki a távozó Illés Csaba korábbi főszerkesztőnek, aki 2004. óta irányította a kiadó ifjúsági magazinjait. Nevéhez fűződik többek között a hot! magazin 2006. évi bevezetése, amely azóta a hazai médiapiac meghatározó szereplője lett.
 
"Igazán boldog vagyok, hogy több mint egy évtizeden keresztül irányíthattam a kiadó ifjúsági portfólióját és az éppen 10. születésnapját ünneplő hot! magazint. Ezen idő alatt rengeteg közös sikert értünk el és színvonalas termékeket tudtunk adni a magyar lappiacnak. Új kihívásokat keresve örömmel hagyom el a kiadót és köszönöm a cég és a kollégák éveken át tartó támogatását" – mondta Illés Csaba.