KÉT ÚJ MELLÉKLETTEL BŐVÜLNEK A MEGYEI LAPOK

KÉT ÚJ MELLÉKLETTEL BŐVÜLNEK A MEGYEI LAPOK

Mostantól bővülő tartalommal, ugyanakkor VÁLTOZATLAN ÁRON juthatnak az olvasók mind a nyolc megyei laphoz.
Az eddigi két színes melléklet – REJTVÉNY és TÉVÉMŰSOR – mellé újabb heti magazinok járnak az újságokhoz.
 
A Mediaworks rendelkezik ma a legnagyobb sport portfólióval Magyarországon. Ennek részeként mostantól minden szerdán egy új, színes retrómagazinnal, a NÉPSPORTTAL jelentkezik a kiadó. A sportmelléklet nemcsak „hivatásos szurkolóknak” szól, hanem bárkinek, akit érdekelnek régi és aktuális sportesemények. A NÉPSPORT hidat képez a múlt és a jelen magyar sportsikerei között, és külön figyelmet szentel a régiók múltbéli eredményeinek, sikeres sportolóinak, sportrendezvényeinek.
 
Csütörtökönként a MINDMEGETTE nevű színes gasztronómiai magazinnal bővülnek a regionális lapok.  Az eddigi bevált receptek mellett, az olvasó garantáltan megismerhet új ízeket és olyan finomságokat, amikkel idáig nem találkozott. A MINDMEGETTE az említett receptek mellett táplálkozási tanácsokkal, termékismertetőkkel, sőt program- és könyvajánlókkal is szolgál. A melléklet a régiók, megyék gasztronómiai hagyományait is feltárja, és az olvasók legsikeresebb receptjeiből is rendszeresen közöl.
 
A már megszokott, 16 oldalas rejtvénymagazin ezentúl keddenként kerül be az újságba, a TÉVÉMŰSOR pedig változatlanul pénteken lesz olvasható.