Többet adunk! Nyereményjátékot hirdet a Mediaworks!

Többet adunk! Nyereményjátékot hirdet a Mediaworks!

A márciusi tartalombővítés után, a Mediaworks Hungary Zrt. most egy egész áprilisban zajló nyereményjátékot hirdet meg.
Miután március közepétől gazdagabb, bővülő tartalommal jelennek meg a Mediaworks által kiadott regionális lapok, a cég most egy egész áprilisban zajló nyereményjátékot hirdet valamennyi érintett megyében.
 
„Nyerő Napok” néven veszi kezdetét a Mediaworks Hungary Zrt. által szervezett nyereményjáték, ami április 1-től április 30-ig tart majd. A játék az összes megyei lapot - 24 ÓRA, Somogyi Hírlap, Tolnai Népújság, Új Dunántúli Napló, Heves Megyei Hírlap, Új Néplap, Petőfi Népe és Békés Megyei Hírlap napilapok - érinti. 
 
A játék ideje alatt naponta többször és hetente is sorsolnak nyerteseket; naponta öten 10 000, vagy hetente akár 150 000 Ft-os ajándékutalvánnyal is gazdagodhatnak. Mindehhez csak annyit kell tenniük a résztvevőknek, hogy a fent említett újságok valamelyikében megkeresnek egy 5 jegyű Kódot, amit saját névvel együtt elküldenek SMS-ben a megadott telefonszámra.  

 
A nyereményjáték részletei ITT olvashatóak, a játékra való felhívás a megyei újságokban és azoknak online oldalán is olvasható.
 
A megyei lapok tartalmi megújulásával kapcsolatos hírek IDE kattintva érhetőek el.