Maraton lapcsoport

Maraton lapcsoport

Az AgráriumPress A4-es méretben, színesben, 12 oldalon, 30 ezer példányban jelenik meg, mindig 1-1 kiemelt agrárrendezvényhez kapcsolódóan, mint például Pápai Agrárexpó, veszprémi Bakony Expo. A tervezett megjelenések száma évi 3-5 alkalom.
15-20 ezer darabot a rendezvény 50 km-es körzetében terjesztünk (akár több megyében is), a maradékot pedig a rendezvényen osztjuk ki a látogatók között.
 
 
Hirdetési elérhetőség:
Tremmer Tamás
Mobil: 06-20-534-7137

E-mail:

 tamas.tremmer@maraton.hu

Szuperinfo országos hálózat tagjaként klasszikus reklámújságként jelenik meg hetente szerdánként, a város minden háztatásába eljut, 30.000 példányban kerül kinyomtatásra. Lehetőség van a hálózaton keresztül az ország számos pontján megjelenő Szuperinfokba is hirdetéseket megrendelni
 
Hirdetési elérhetőség:
Peszleg Judit
Mobil: 06-20-526-8003
Időszakos, országos, ingyenes kézilabda-magazin.
40 oldalas kiadványunk a sportág aktuális híreiről, eseményeiről, érdekességeiről számol be.
Sztárinterjúkkal, képekkel, poszterekkel, az utánpótlás híreivel és nemzetközi kitekintéssel adunk átfogó információt.
Megjelenik az alábbi települések kézilabdaklubjaiban, sportcsarnokaiban, arénákban: Balatonfüred, Budapest, Érd, Vác, Székesfehérvár, Szeged, Orosháza, Dunaújváros, Siófok, Veszprém, Csurgó, Tatabánya, Győr, Debrecen.
 
Hirdetési elérhetőség:
Bálint Kata
Mobil: 06-20-440-3509

E-mail: hirdetes@maraton.hu

Minden csütörtökön, megjelenő hirdetési magazin  dunaújvárosi hírekkel, olvasnivalókkal és programajánlóval.

Hirdetési elérhetőség:
Pásztor Ilona
Mobil: 06-20-358-0350

E-mail:

 ilona.pasztor@szuperinfo.mediaworks.hu

A nagykanizsai Maraton negyedévente megjelenő melléklete. Életmódról, sportról, szépségápolásról,wellnessről, orvosokról ezzel kapcsolatos hasznos információkról, tippektől olvashatunk a magazinban.

Hirdetési elérhetőség:
Jeszenői Judit
Mobil: 06-20-350-4618

Érd Megyei Jogú Város hetilapja, amelyet 25 300 példányban a város teljes lakosságához ingyenesen juttatjuk el. Tartalma változatos és informatív a város lakosait érintő témákat dolgoz fel. Elsődleges szerepe, hogy beszámoljon és tájékoztassa a lakosságot a várost érintő aktualitásokról, fejlesztésekről, közösségi programokról, rendezvényekről, közérdekű információkról. 

Hirdetési elérhetőség:

Csere Orsolya 
Mobil: 06-20-345-5110
 
Csóka Mónika
Mobil: 06-20-403-8853
 
 
 
Hévíz város közéleti, kulturális és sporteseményeivel, aktualitásaival foglalkozik, illetve kiemelkedő személyiségeket mutat be. Kéthetente szerdán jelenik meg, 3.500 példányban, Hévíz város minden háztartásába ejut, illetve lekarásra kerül szállodákban, közintézményekben.
 
Hirdetési elérhetőség:
Peszleg Judit
Mobil: 06-20-526-8003
 
Hetente, csütörtökönként megjelenő ingyenesen 30.000 példányszámban terjesztésre kerülő hirdetési újság. Helyi illetve itt a térségben szolgáltatást nyújtó cégek hirdetései mellett aktuális lokális híreket is tartalmaz amellyel szeretnénk helyi információforrás is lenni egyben.Későbbi terveink között szerepel hogy időközönként szezonális, illetve konkrét piaci szolgáltatást bemutató mellékletekkel bővitsük a tartalmat, például (építőipari, egészségügyi, autós, kertészeti...stb.), hogy ezzel is teljesebbkörű szolgáltatást nyújtsunk az olvasóink számára.
 
Hirdetési elérhetőség:
Szekeres Zsolt
Mobil: 0620/2730316
Havi rendszerességgel megjelenő regionális hirdetési magazin, amely a Székesfehérvár és környékén található cégek, vállalkozások állás hirdetéseit tartalmazza . A magazinban álláspiaccal és munkahelyteremtéssel,  munkaadók és állást keresők számára egyaránt hasznos cikkekkel és egyéb  hírekkel, olvasnivalókkal  is  rendszeresen találkozhat az olvasó.
 
Hirdetési elérhetőség:
Radácsné Németh Krisztina
Mobil: 06-20-591-6552
A Veszprémi 7 Nap kiadványunkban behúzott, ingyenes, időszakos állásmelléklet. 
Városunkban egyedülálló, olvasóinknak és hirdetőinknek is nagyon népszerű tematikus kiadvány.
Hirdető partnereink kínálják aktuális állásajánlataikat, hasznos tanácsokkal, tippekkel segítjük az állást keresőket.
 
Hirdetési elérhetőség:
Bálint Kata
Mobil: 06-20-440-3509
Karriertipp - Zala és Somogy megyeÁllásajánlatokkal, oktatási és szakképzési lehetőségekkel, tippekkel, tanácsokkal foglalkozó, regionális megjelenésű tematikus lap, melyet ingyenesen juttatunk el az álláskeresőkhöz, tanulni vágyókhoz.
 
Hirdetési elérhetőség:
Jeszenői Judit
Mobil: 06-20-350-4618
Havonta kétszer, pénteki napokon jelenik meg a Körmendi Hiradó, mely azon olvasóknak szól, akik a Körmend és kistérsége közéleti, reklám, sport és álláshirdetési –egy szóval lokális - információi iránt érdeklődnek. Olvasóink olyan hasznos ismeretekkel, hiteles információkkal gazdagodhatnak a kiadványból, melyek segítségével helyi identitásuk erősödhet. Olvasók tájékozódhatnak a képviselő testületi döntésekről, városban és környékén találkató sport, szabadidő lehetőségekről. Olvashatnak megbízható forrású  tanácsokról, továbbá megtudhatják, milyen módszerekkel tehetnek még többet egészségük, családjuk állapotának javításáért, megőrzéséért. 
 
Hirdetési elérhetőség:
Ügyfélszolgálati iroda
Telefon: 06-94-511-254
Litéri önkormányzat ingyenes, időszakos kiadványa. 750 példányban jelenik meg a településen.
Helyi hírekkel, információkkal, érdekességekkel tájékoztatja a lakosságot az Önkormányzat.
 
Hirdetési elérhetőség:
Bálint Kata
Mobil: 06-20-440-3509
Hetente, péntekenként Nagykanizsán és környező településein megjelenő, tematikus hetilap.Városi és város környéki eseményekkel, programokkal, sport és egészségügyi információkkal gazdagított kiadvány, mely igyenesen jut el az olvasokhoz, postaládás terjesztéssel.
 
Hirdetési elérhetőség:
Jeszenői Judit
Mobil: 06-20-350-4618
A NAKlap egyedi tartalommal bíró, átlagosan 340 000 példánnyal, névre, címre szóló terjesztéssel, a legnagyobb országos lefedettségű, évente tíz alkalommal publikált időszakos kiadvány, amely az agrárium legfontosabb híreivel, kérdéseivel foglalkozik. A lapból az ágazatban dolgozó őstermelők, kis-, közép- és nagyvállalkozók is hasznos információkhoz juthatnak.
 
Hirdetési elérhetőség:
Tremmer Tamás
Mobil: 06-20-534-7137
Pápai Hírlap havonta hétfőnként 13500 példányban jelenik meg ingyenesen Pápán és közigazgatási körzetében.
Helyi hírekkel, eseményekkel, programokkal tájékoztatjuk olvasóinkat.
"
 
Hirdetési elérhetőség:
Bálint Kata
Mobil: 06-20-440-3509
Havonta megjelenő ingyenes havilap, mely Marcali, Nagyatád, Csurgó és azok vonzáskörzetében, ingyenesen, postaládába terjesztve jut el az olvasokhoz.  Tematikus oldalakkal, színes, hasznos információkkal gazdagítva ad helyet, a helyi és környékbeli vállalkozók megjelenésének.
 
Hirdetési elérhetőség:
Jeszenői Judit
Mobil: 06-20-350-4618
Minden csütörtökön,  20 oldalon megjelenő hirdetési és regionális magazin, amely a Székesfehérvár és környékén található cégek, vállalkozások , valamint magánszemélyek hirdetéseit tartalmazza  különféle területről az álláspiacon át az apróhirdetésekig bezárólag. A magazinban elsősorban Székesfehérvár és környékét érintő aktuális hírekkel, olvasnivalókkal, riportokkal és program ajánlókkal is  rendszeresen találkozhat az olvasó.
 
Hirdetési elérhetőség:
Radácsné Németh Krisztina
Mobil: 06-20-591-6552
A Veszprém megyei Üzlet a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiadványa. A lap 2018-ban immár a 23. évfolyamában jár. Az újság a Maraton Lapcsoport kiadásában évi 6 alkalommal jelenik meg, A4-es méretben, színesben, 12 ezer példányban. Veszprém megyei vállalatok, vállalkozások kapják meg. A lapból az üzleti világot érintő hasznos tudnivalókat, kamarai információkat kapnak az olvasók.
 
Hirdetési elérhetőség:
Tremmer Tamás
Mobil: 06-20-534-7137
 
Várpalotai Hírek hetente péntekenként 15730 példányban jelenik meg Várpalota közigazgatási területe, Ősi Öskü, Berhida, Peremarton, Pétfürdő, Tés településeken. Érdekes, hasznos hírekkel, információkkal, programokkal tájékoztatjuk olvasóinkat
 
Hirdetési elérhetőség:
Bálint Kata
Mobil: 06-20-440-3509
Hetente, szerdánként jelenik meg a Vas Megyei Szuperinfó, mely azon olvasóknak szól, akik érdeklődnek a hirdetések, apróhirdetések, álláshirdetések és vásárlási akciók iránt. Olvasóink olyan hasznos ismeretekkel, hiteles információkkal gazdagodhatnak a kiadványból, melyek segítségével könnyebben hoznak vásárlói döntéseket, kapnak információkat álláskereséshez, munkahelyváltáshoz.   Tájékozódhatnak a hitel, lakberendezés, kreatív ötletek, receptek, helyi programokról, megoldásokról. Olvashatnak megbízható forrású  tanácsokról, továbbá megtudhatják, milyen módszerekkel tehetnek még többet egészségük, családjuk állapotának javításáért, megőrzéséért.
 
Hirdetési elérhetőség:
Ügyfélszolgálati iroda
Telefon: 06-94-511-254
Havonta egyszer, a hónap második péntekén jelenik meg a Vas-Infó.hu, mely azon olvasóknak szól, akik érdeklődnek a hirdetések, apróhirdetések, álláshirdetések és vásárlási akciók iránt. Olvasóink olyan hasznos ismeretekkel, hiteles információkkal gazdagodhatnak a kiadványból, melyek segítségével könnyebben hoznak vásárlói döntéseket, kapnak információkat álláskereséshez, munkahelyváltáshoz. Tájékozódhatnak a hitel, lakberendezés, kreatív ötletek, receptek, helyi programokról, megoldásokról. Olvashatnak megbízható forrású  tanácsokról, továbbá megtudhatják, milyen módszerekkel tehetnek még többet egészségük, családjuk állapotának javításáért, megőrzéséért. Kiadványunkkal az aprófalvas a vevő/olvasó kört érjük el.  
 
Hirdetési elérhetőség:
Ügyfélszolgálati iroda
Telefon: 06-94-511-254
A Veszprémi 7 Nap kiadványunkba behúzott, ingyenes, időszakos autós melléklet.
Városunkban egyedülálló tematikus kiadványunkban praktikus tanácsokkal, tesztekkel, közlekedést érintő közérdekű témákkal segítjük olvasóinkat.
 
 
 
Hirdetési elérhetőség:
Bálint Kata
Mobil: 06-20-440-3509
A Veszprémi 7 Nap hetente, csütörtökönként 29.000 példányban, Veszprémben és közigazgatási körzetében jelenik meg. Veszprém város híreivel, a városi önkormányzat hirdetményeivel, pályázati lehetőségeivel, közleményeivel.
Hirdető partnereink kínálják kedvező akcióikat, szolgáltatásaikat, programjaikat.
Kiadványunk népszerűségét a hétről hétre minden korosztály számára tartalmas, színes, egyedi tartalommal értük el. 
 
 
Hirdetési elérhetőség:
Bálint Kata
Mobil: 06-20-440-3509
A Veszprémi 7 Nap Plusz hetente, csütörtökönként 25.558 példányban jelenik meg Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Bánd, Csopak, Felsőörs, Nemesvámos, Ajka, Zirc, Herend, Márkó, Szentkirályszabadja, Tótvázsony településeken. Helyi hírekkel, eseményekkel, programokkal tájékoztatjuk olvasóinkat.
 
Hirdetési elérhetőség:
Bálint Kata
Mobil: 06-20-440-3509
Kéthetente megjelenő magazinunk 46, Zalaegerszeget ölelő településen élő olvasónknak nyújt hiteles képet a megye aktualitásairól. Emellett, hirdetőinknek köszönhetően abban is segítséget nyújtunk, hol kereshetnek válaszokat felmerülő kérdéseikre, legyen szó kereskedelemről, oktatásról, egészségügyről, vagy szolgáltatásokról. A lap alkalmanként 20.000 példányban jelenik meg.
 
Hirdetési elérhetőség:
Peszleg Judit
Mobil: 06-20-526-8003
Célunk, hogy Zalaegerszeg város heti magazinjaként  24 oldalon hitelesen, naprakészen tájékoztassuk olvasóinkat a legfontosabb hírekről, eseményekről, tudnivalókról. Hetente 26.500 példányszámmal jelenünk meg annak érdekében, hogy lefedjük úgy Zalaegerszeg belvárosát, mint a környező közigazgatási területeket.
 
Hirdetési elérhetőség:
Peszleg Judit
Mobil: 06-20-526-8003

A kiadvány kéthavonta jelenik meg a Dunántúl 5 megyéjének 9 nagyvárosában. A magazin jellegű prémium kiadványunk 50 %-ban tartalmaz csak hirdetéseket. A további felületeken a családdal kapcsolatos tartalmat helyezünk el. A magazinon belül központi és mutációs oldalak vannak ezzel lehetőséget adva a helyi és szélesebb körben hirdető vállalkozások bemutatkozásának. A terjesztése lerakópontos módszerrel történik a városok kiemelt pontjain.

Hirdetési elérhetőség:

Érd: 06-23-520-117, szerkesztoseg@erdiujsag@maraton.hu
Hévíz: 06-20-526-8003, judit.peszleg@maraton.hu
Kaposvár: 06-20-273-0316, zsolt.szekeres@maraton.hu
Keszthely: 06-30-387-1819, hargitai.bea@t-online.hu
Nagykanizsa: 06-20-350-4618, judit.jeszenoi@maraton.hu
Siófok: 06-20-273-0316, zsolt.szekeres@maraton.hu
Székesfehérvár: 06-20-591-6552, krisztina.radacsne@maraton.hu
Szombathely: 06-94-511-254, vasiszuperinfo@maraton.hu
Veszprém: 06-20-440-3509, hirdetes@maraton.hu
Zalaegerszeg: 06-20-526-8003, judit.peszleg@maraton.hu