Autó-Motor
Növekvő oldalszámmal, új rovatokkal és változatosabb tartalommal ünnepli alapításának 70. évfordulóját hazánk legrégebbi autós szaklapja, az Autó-Motor. Az 1948-ban újtára indult magazin a mai napig megőrizte havi kétszeri megjelenési periodikáját, továbbá azt a tartalmi koncepcióját, hogy az autózás mellett a motorkerékpárokkal és a haszongépjárművekkel is foglalkozik – természetesen mindezt a mai kor elvárásainak megfelelően.
Az Autó-Motor közérthető stílusban tárja olvasói elé cikkeit, összeállításait, amelyek mindig igyekeztek kielégíteni a közlekedés iránt érdeklődők kíváncsiságát. Mindez a mostani megújulással és a lap modernebb, látványosabb arculatának bevezetésével sem változik, a szerkesztőség a magazin hagyományaihoz hűen tolmácsolja az autós, motoros világ történéseit.
A körültekintő szakmaisággal megalapozott írások között mostantól az összehasonlítások, vagyis az úgynevezett „választáskönnyítő” anyagok is megtalálhatók, ahogyan a járműipar neves évfordulói, kulcsszereplői és legendás modelljei is a tartalom részét képezik.
Az Autó-Motor különszámai is megújultak, prémium lapok, Autó-Motor Extra néven.

Autó-Motor médiaajánlat letöltése
Autó-Motor Extra médiaajánló
Úton vagyok Közlekedési magazin médiaajánló

Főszerkesztő: Szabó Róbert
Értékesítési igazgató: Turi Árpád

H-1034, Budapest
Bécsi út 122-124.
Telefon: + 36 1 460 2470
Email: [email protected]

Hirdetés: Torda Lajos
Magazin divízió értékesítési csoportvezető
T: 06-1 460 4867
M: 06-20 389-5503
E: [email protected]

Előfizetés:
[email protected]
+3646 998 800
Nyomtatott lap előfizetés
Digitális lap előfizetés

Copyright © Mediaworks. All rights reserved.