A That’s Life egy űrt kíván betölteni a magyar piacon, hiszen a 16-24 éves korosztálynak jelenleg nincs olyan szórakoztató platformja, amely egyszerre laza, trendi, edukatív és közösségépítő is a maga nemében.
Nem szándékozik pusztán bulvár, vagy edukációs felületté válni, inkább arra törekszik, hogy híd legyen a színes tartalmak, a kultúra, a tudomány, a pszichológia, a művészeti ágazatok, és minden olyan egyéb területen, amely érdekli a fiatalságot, és tágíthatja látókörüket, illetve plusz értéket, kikapcsolódást nyújthat.
Éppen ezért a nyelvezetében és a tartalmak tálalásában olyan eszközöket használ, amelyekkel az fiatalok azonosulni tudnak, magukénak érezhetnek. Bulvárt ízlésesen, történelmet színesen, irodalmat izgalmasan, bulit érdekesen, táncot látványosan, zenét fülbemászóan, szexualitást tabuk nélkül, tudományt emészthetően, érzelmeket kellő komolysággal – csak néhány a portál jelszavai közül.
A szöveges-, videós, fotós, illetve a social media felületek tartalmai követik a fiatalok igényeit, érdeklődési irányait, és igyekeznek újdonságokkal, új ismeretekkel is szolgálni. A másik cél, egy izgalmas, nyitott és értékes közösség építése, ahová jó tartozni, és ahol érdemes minőségi időt tölteni.

thatslife.hu

Elérhetőség:
E-mail: [email protected]
Telefon: 36 1 999 4760