A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja. A tényekre alapozva vizsgálja a magyar és nemzetközi gazdaságot, vállalatokat, az EU eseményeit. A belső szerzők mellett neves külső szakértők foglalnak állást a tényekről. A Világgazdaság az információszolgáltatás, véleménynyilvánítás mellett fontosnak tartja a tanácsadást is, segít eligazodni a befektetési és pályázati lehetőségek között, a cégek működtetésével, adózásával kapcsolatos kérdésekben, az emberi erőforrás témájában. A képet ágazati, régiós és ország mellékletek, szakoldalak színesítik.

A Világgazdaság a hozzá kapcsolódó többletszolgáltatásokkal (online, konferenciák, szakmai kiadványok) a döntéshozók elérésének hatékony kommunikációs eszköze.

Főszerkesztő: Deák Bálint

Hirdetés:
Tel: +36 1 460-2541 és 1 460-2529
E-mail: [email protected]

Előfizetés:
[email protected]
+36 46 998 800
Nyomtatott lap előfizetés
Digitális lap előfizetés

Világgazdaság kiadványok és konferenciák

Világgazdaság Konferenciák

A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja. Az információszolgáltatás, véleménynyilvánítás mellett fontosnak tartja a tanácsadást, segít eligazodni a befektetési és pályázati lehetőségek között, a cégek működésével, adózásával kapcsolatos kérdésekben, és számos további, a magyar és nemzetközi gazdaságot, egészségügyet érintő kérdésekben.Ennek szellemében évek óta szervezünk szakmai konferenciákat, üzleti reggeliket, ügyfél specifikus rendezvényeket, mely a tájékozódásnak, kapcsolatépítésnek, a döntéshozók elérésének hatékony eszköze.

Időszakos kiadványok

Az ősszel megjelenő TOP 100 Magyar Bor nemcsak egy lista, betekintést enged a kulisszák mögé is: részletes borleírásokat, borászok, pincészetek bemutatását, a hazai piac aktualitásait, a fogyasztói trendek változásait kínáljuk olvasóinknak.
Tartalmát a Világgazdaság szerkesztői és újságírói gárdája, és elismert borbloggerek készítik, Fiáth Attila szakmai hátterére támaszkodva.
Megrendelés: lapcentrum.hu/top100bor

Az év végén megjelenő Adó Évkönyvet a Pénzügyminisztérium szakmai támogatásával készül.
A kiadványban egy helyen találja meg az olvasó;
– a következő évvel hatályossá váló adó- és járulékváltozások teljes, joganyagba ágyazott szövegét
– első kézből, a minisztérium szakértői által írt, jogértelmezést segítő tanulmányokat, magyarázatokat
– valamint a legnagyobb hazai adótanácsadók praktikus jogalkalmazási tanácsait
Megrendelés: lapcentrum.hu/adoevkonyv

Médiaajánlat letöltése:

Kapcsolat:
H-1082 Budapest, Üllői út 48.
Telefon: +36 1 460 2500

Hirdetés:
Tel: +36 (1) 460-2541 és (1) 460-2529
E-mail: [email protected]