Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet a polgári, politikai napilapok piacán kiemelkedő véleményformáló orgánum, szellemi befolyása töretlen: erős és elkötelezett törzsközönséggel bír.
Konzervatív értékrendjénél, beágyazottságánál fogva naprakész híreivel és véleménycikkeivel akadálytalanul elér a polgári oldal meghatározó szereplőihez, idézettsége pedig a teljes médiatérben megkerülhetetlen információforrássá teszi.
A lap a belpolitikai témák dominanciáján túl kiemelkedően erős a külpolitika, a sport és a gazdaság területein is – ez utóbbi téren tanúsított jártasságát az adott tématerületekhez kötődő tematikus oldalai (turizmus, fogyasztóvédelem, energia, munkaerőpiac, ingatlanpiac, járműipar, agrárium, kis- és középvállalkozások, adózás, informatika, távközlés, innováció) is jól jelzik. A Magyar Nemzet hagyományhű, polgári irányultsága miatt kiemelkedő szerepet vállal továbbá a polgári értékeket, a jobboldali, konzervatív, patrióta szellemet jól kifejező kulturális produkciók kánonjának megerősítésében és további gazdagításában.
A lap különlegesen fontos szellemi teljesítménye az egész jobboldali véleményformáló, politikai elitet képviselő publicisztikai rovatának, valamint a Lugas című közéleti háttérmagazinnak a színvonalas gondozása. Mindkét felületen az aktuális hírekhez, eseményekhez, társadalmi folyamatokhoz szorosan kötődő, friss közéleti elemzések, háttéranyagok születnek meg minőségi prémiumtermékek formájában.
A lap az online térben mutatott fokozott aktivitásának és egyéb többletszolgáltatásainak köszönhetően a politikai és társadalmi döntéshozók, véleményvezérek elérésének is hatékony kommunikációs csatornája.

Médiaajánlat
Médiaajánlat Magyar Nemzet Lugas melléklet

Főszerkesztő: Toót-Holló Tamás

Hirdetés: Hoffman Ildikó
e-mail címe: [email protected]
telefon: +36 30 325 7003

Előfizetés:
Nyomtatott lap
Digitális lap

Copyright © Mediaworks. All rights reserved.