Nemzeti Sport

A Nemzeti Sport Magyarország egyetlen sportnapilapja. Minden, a sport iránt érdeklődő olvasónak tartalmas kikapcsolódást nyújt, tájékoztat, véleményt mond és alakít. A több, mint 110 éves múltra visszatekintő lap nemcsak a magyar lappiac egyik legpatinásabb szereplője, de nemzetközi viszonylatban is megállja a helyét. Első száma 1903. március 15-én került az utcákra, a húszas évek elején hetente kétszer jelent meg, 1923 óta pedig napilapként működik.

A Nemzeti Sport a labdarúgás mellett öt sportággal: kézilabda, kosárlabda, vízilabda, jégkorong, Formula–1 kiemelten foglalkozik, valamint a kisebb sportágak is rendszeresen helyet kapnak benne. A kiemelt hat sportágról minden nap kapnak az olvasók érdekes, szakmai híreket, fotókat és információkat.

All-in néven az utolsó oldalon színes, könnyedebb hírekből, a sport világából származó érdekességekből álló összeállítás található.

A hétvégi Hosszabítás mellékletben kapnak helyett a nagyobb interjúk, átfogó szakmai anyagok. A Hosszabbítás minden szombaton, tízoldalas terjedelemben jelenik meg, célja, hogy olvasnivalóval szolgáljon a hétvégére, hosszabb lélegzetű interjúkkal, komoly anyaggyűjtést igénylő témák kibontásával, riportokkal, egy kérdésre felfűzött összeállításokkal. A mellékletben egész hetes (szombattól-péntekig) sporttelevíziós műsorral is kedveskedik az olvasóknak a Nemzeti Sport.

 

Médiaajánlatok letöltése:

Nemzeti Sport

Nemzeti Sport Kiadványok – Síelés

Főszerkesztő: Szöllősi György

Értékesítési igazgató: Turi Árpád

H-1034, Budapest
Bécsi út 122-124.
Telefon: + 36 1 460 2611
Email: [email protected]

Hirdetés:
Tel: +36 (1) 460-2541 és (1) 460-2529
E-mail: [email protected]

Apróhirdetés:

Tel: +36 (1) 460 2543

E-mail: [email protected]

Előfizetés:
[email protected]
+3646 998 800
Nyomtatott lap előfizetés
Digitális lap előfizetés

Copyright © Mediaworks. All rights reserved.