Nemzeti Sport Online

A nemzetisport.hu profilja a folyamatos, élő sporthírszolgáltatás kora hajnaltól késő éjjelig az év minden napján. Az oldalon a legfrissebb sporthírek mellett szöveges és videós tudósítások, interjúk, szórakoztató cikkek, elemzések, újságírói és sportolói blogok, interaktív szolgáltatások, érdekes statisztikák és háttér-információk találhatók.

A nemzetisport.hu napi 120-130 anyagával az összes jelentős sporteseményről beszámol. A látogatók bármelyik cikkhez hozzászólhatnak, valamint indíthatnak blogot, feltölthetnek sport témájú videókat és képeket. Magyarország piacvezető sportportálján egyszerre több mérkőzést is élőben kísérhetnek figyelemmel az olvasók, és szöveges tudósítások segítségével tájékozódhatnak az érdekesebb eseményekről, legyen szó labdarúgásról, kézilabdáról, Formula–1-ről, vagy számos egyéb sportágról.

Igazi újdonság a magyar futballbajnokságot, az európai topligákat, a Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát is felsorakoztató élő eredménykövető rendszer, amelyhez folyamatosan frissülő, fényképes csapat- és játékosportrékkal ellátott adatbank tartozik, ezzel segítve az olvasókat, hogy mindig naprakészek legyenek az eseményekkel, eredményekkel.

NSO.hu

Portfóliós árlista

Felelős szerkesztő: Somlóvári Dávid
Értékesítési és marketing igazgató: Arany János

H-1034, Budapest Bécsi út 122-124.
Telefon: + 36 1 460 2611
Email: [email protected]

Hirdetés:
Tel: +36 1 460-2541 és 460-2529
E-mail: [email protected]

Előfizetés:
[email protected]
+36 46 998 800
www.lapcentrum.hu

Copyright © Mediaworks. All rights reserved.