Nemzeti Sport Online

A nemzetisport.hu profilja a folyamatos, élő sporthírszolgáltatás kora hajnaltól késő éjjelig az év minden napján. Az oldalon a legfrissebb sporthírek mellett szöveges és videós tudósítások, interjúk, szórakoztató cikkek, elemzések, újságírói és sportolói blogok, interaktív szolgáltatások, érdekes statisztikák és háttér-információk találhatók.

A nemzetisport.hu napi 120-130 anyagával az összes jelentős sporteseményről beszámol. A látogatók bármelyik cikkhez hozzászólhatnak, valamint indíthatnak blogot, feltölthetnek sport témájú videókat és képeket. Magyarország piacvezető sportportálján egyszerre több mérkőzést is élőben kísérhetnek figyelemmel az olvasók, és szöveges tudósítások segítségével tájékozódhatnak az érdekesebb eseményekről, legyen szó labdarúgásról, kézilabdáról, Formula–1-ről, vagy számos egyéb sportágról.

Igazi újdonság a magyar futballbajnokságot, az európai topligákat, a Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát is felsorakoztató élő eredménykövető rendszer, amelyhez folyamatosan frissülő, fényképes csapat- és játékosportrékkal ellátott adatbank tartozik, ezzel segítve az olvasókat, hogy mindig naprakészek legyenek az eseményekkel, eredményekkel.

NSO.hu

Médiaajánlat letöltése

Felelős szerkesztő: Somlóvári Dávid

Értékesítési igazgató: Turi Árpád

H-1034, Budapest
Bécsi út 122-124.
Telefon: + 36 1 460 2611
Email: [email protected]

Hirdetés:
Tel: +36 (1) 460-2541 és (1) 460-2529
E-mail: [email protected]

Előfizetés:
[email protected]
+3646 998 800
www.lapcentrum.hu

Copyright © Mediaworks. All rights reserved.