sportslife.hu

A Sportslife (sportslife.hu) a fiatal és fiatal felnőtt korosztályt célozza meg; kínálatában ugyanolyan hangsúlyos a szabadidős tevékenység, mint a versenysportok. Nem hírportál szerepet kíván betölteni, hanem érdekes, befogadható tartalmakkal teli, közösségi felületet épít, ahol az érdeklődők válaszokat kaphatnak a legalapvetőbb, mozgással, egészséges életformával kapcsolatos kérdéseikre.
Hogyan kezdjem, mi áll hozzám a legközelebb, mivel támogassam a testem/lelkem a mozgáson kívül, hova menjek, mit nézzek, de közben nem feledkezik meg a sportvilág és a magyarok jelentős eseményeiről, eredményeiről, az emberi nagyságokról, elképesztő történetekről, amelyek erőt és motivációt adhatnak az induláshoz, újrakezdéshez, kitartáshoz.
Az átlátható rovatstruktúrának köszönhetően, bárki könnyedén eligazodhat a rekordok, a színes és inspiráló történetek, interjúk, az életmóddal és mozgással kapcsolatos írások, tanácsok, a fogyatékkal élők, valamint a kvízek, esetleg motivációs videók, üzenetek világában.
Célcsoportunkból adódóan, jelentős hangsúlyt kapnak a rövid, szórakoztató tartalmak, a social media felületek, és azok az irányok, trendek, amelyek felé a fiatalok érdeklődéssel fordulnak.

sportslife.hu
Portfóliós árlista

Főszerkesztő: Kolozsi Ildikó

Kapcsolat:
Telefon: 36 1 999 4760
Copyright © Mediaworks. All rights reserved.