Test&Lélek

A kiadvány nagyszerű testi és lelki inspiráció azon olvasók számára, akik egészségügyi, érzelmi és akár anyagi szempontból szeretnék életkörülményeiken változtatni, élethelyzetüket jobbá és harmonikusabbá tenni. Magazinunk egyfajta „selfness” oázis, ahol szakértőink és sztárszerzőink segítségével mindenki pozitív válaszokat találhat az öngyógyítás, az önmegvalósítás, az önismeret és a párkapcsolatok területén is. A szellem, a szív és lélek útján járunk, ám mégis két lábbal a földön maradunk.

Magazinunk mindazokhoz szól, akik tisztában vannak azzal, hogy könnyedén tehetnek saját maguk és szeretteik testi és lelki egészségéért. Rovatainkban segítünk utánajárni, hogy melyek a legjobb egészségmegőrző, gyógyító és szépítő lehetőségek!

A magazin új, tudatos útra hívja a test, a szellem és a lélek dolgai iránt érdeklődő 29–49 év közötti hölgyeket. Olvasóink nyitottak és gondolkodóak, nem áll távol tőlük az egészségük ápolása, a tudatos életmód és a hétköznapi pszichológia sem. Mindennapjaikban az értelem és az érzelem egyaránt helyet kap. Írásaink számukra mintákat mutatnak, érzelmileg megmozgatják és elgondolkodtatják őket. Legalább középfokú végzettségű, városi nők, akik tudatosan élnek, nyitottak az újdonságokra, önismeretre, önfejlesztésre és életvezetési tanácsokra. Tudatos fogyasztók, a hitelesnek tartott tanácsok alapján hozzák meg vásárlási döntésüket.

Médiaajánlat letöltése

Főszerkesztő: Fazekas Kira
Értékesítési és marketing igazgató: Arany János

H-1034, Budapest
Bécsi út 122-124.
Telefon: + 36 1 460 4851

Hirdetés:
Tel: +36 (1) 460-2541 és (1) 460-2529
E-mail: [email protected]

Előfizetés:
[email protected]
+3646 998 800
www.lapcentrum.hu

Copyright © Mediaworks. All rights reserved.