A magyar labdarúgó-válogatott nagyszerű sikert ért el az Európa-bajnokságon, 2–0-ra megverte Ausztriát, és eközben Magyarország vezető sportoldala, a Nemzeti Sport Online csúcsot döntött: a nemzeti csapat győzelmének másnapján több mint 400 ezer egyedi látogatót ért el.

A Nemzeti Sport napilap internetes oldala egész napos élő hírfolyammal, helyszíni exkluzív cikkekkel, videókkal, képekkel hozza közelebb az olvasókhoz a történelmi jelentőségű Eb-t, amelyre a magyar válogatott 44 év után jutott ki.

Az NSO-n kísérték figyelemmel a legtöbben a nemzeti csapat keddi sikerének napját a magyar hírportálok közül: összesen 398 442 sportszerető olvasó látogatott el a nemzetisport.hu-ra, illetve mobil oldalára, majd a meccs másnapján 413 005 felhasználó kereste fel a portált, és több mint hárommillió oldalletöltést hajtott végre.

„Büszke vagyok az NSO teljesítményére, akkora siker ez, mint a válogatott győzelme” – mondta Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

A Nemzeti Sport Online Facebook-oldala is mérföldkőhöz érkezett, több mint négymillió embert értek el a bejegyzései a közösségi térben kedden, és immár 400 000 követővel rendelkezik Magyarország legnépszerűbb sportoldala.

„A magyar csapat boldoggá tette a szurkolókat, mi pedig szeretnénk minél több emberhez eljuttatni ezt az örömöt” – mondta Hegyi Dániel, a Nemzeti Sport Online felelős szerkesztője.

A magyar labdarúgó-válogatott nagyszerű sikert ért el az Európa-bajnokságon, 2–0-ra megverte Ausztriát, és eközben Magyarország vezető sportoldala, a Nemzeti Sport Online csúcsot döntött.

Vissza a hírekhez