Nyomdáink

A Mediaworks jelenleg két nyomdát is üzemeltet, így cégünk rendelkezik Magyarország legnagyobb nyomdai kapacitásával, ez pedig napilapjaink és egyéb kiadványaink, illetve üzleti partnereink nyomtatási igényeinek maximális kielégítésére ad lehetőséget. A Mediaworks nyomdái naponta átlagosan közel 1,5 millió újságot állítanak elő.

I. Mediaworks Nyomda

Minőség, gyorsaság, hatékonyság

Nyomdai előkészítés (pre-press)

Három nagysebességő Kodak CTP rendszer biztosítja a gépek nyomólemezzel történő gyors kiszolgálását. A Kodak által kifejlesztett Staccato rácsozási szisztéma jobb színvisszaadást, nagyobb nyomtatási pontosságot biztosít, fontos előnyt jelentve a hirdető partnereknek. A legutolsó fejlesztésű CTP rendszereken a szerkesztőségekben elkészült oldalak automatikusan kerülnek levilágításra. Az adatátvitel nagy sávszélességen, mikrohullámú kapcsolat segítségével történik, míg esetleges üzemzavar esetére optikai kábel biztosítja a kommunikációt a nyomda és a szerkesztőségek között.

Nyomtatás

Az UNIMAN 4/2S, a WIFAG OF790 valamint az új típusú WIFAG OF370 nyomógépek óránként akár 180.000 újság előállítására adnak lehetőséget. A megrendelők igényeinek maximális kiszolgálása érdekében a WIFAG nyomógépek a legmodernebb gyártás-előkészítő szoftverrel vannak felszerelve. A gépterem kezelőszintjén, közvetlenül a kezelőpultok mellett letelepített formakészítő berendezések minimálisra csökkentik a lemezkészítés és a nyomtatás közötti időszakot, így a nyomtatás nem csak a magas minőségigényt elégítheti ki, de rendkívül gyors nyomtatás indulást is lehetővé tesz.

Feldolgozás

A nyomógépekről érkező újságok az expediáló helyiségben öt, nagyteljesítményű FERAG mellékletbehúzó gépsorra kerülnek. Ezeken a gépsorokon óránként összesen mintegy 165.000 újságba kerülhet darabonként két-két melléklet.
Nyomdánkban képesek vagyunk a nálunk készülő folyóiratokat megrendelőink igényének megfelelő méretre körülvágni. Óránként mintegy 60.000 pld folyóiratot tudunk méretre vágni.Ugyancsak lehetőség van a nyomdánkban készülő napilapok, vagy folyóiratok címlapjára történő címkeragasztásra. Ennek a technológiai szolgáltatásnak a sebessége megyegyezik a nyomtatás sebességével.

A Mediaworks Hungary Zrt. nyomdája a XXII. Kerületben, a ProLogis Harbor Park Logisztikai centrumban található, ideális helyen a lapok országos terjesztéséhez. Közvetlenül a nyomda szomszédságában található a MediaLog csarnoka, ahol az előfizetői és árusításba kerülő újságok expediálása történik. A nyomda a lapok tökéletes kiszolgálását, mellékleteik kigyártását valamint a termékek expediálását mintegy 80 fővel biztosítja. A korszerű, speciálisan napilap-, illetve cold-set nyomtatásra épült nyomda nem kizárólag a Mediaworks, hanem más ügyfelek igényeit is a legutolsó technológia színvonalán elégíti ki.

Vállalatirányítási politika

A Mediaworks Nyomda vezetősége és minden dolgozója a megrendelők igényeinek kielégítése, a magas színvonalú szolgáltatás mellett, elkötelezi magát a nyomda környezeti teljesítményének folyamatos javítása, a jogszabályi követelményeknek való megfelelés iránt. Nyomdánk MSZ EN ISO 9001:2015, valamint MSZ EN ISO 14001:2015 szerinti minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszer minősítéssel rendelkezik.

A Mediaworks Hungary Zrt. nyomdaüzemeinek integrált politikája

Mediaworks Nyomda
HARBOR PARK
1225 Budapest Campona u. 1.
Telefon: +36 1 207 8130

Nyomdaigazgató
Bertalan László
Telefon: +36 1 207 8130
Email: [email protected]

Termelési és műszaki igazgató
Mireisz Sándor
Telefon: +36 1 207 8130
Email: [email protected]

Kereskedelem

Kövess Tünde
Telefon: +36 30 868 1875
Email: [email protected]

II. Veszprémi Nyomda

A Dunántúl egyik legnagyobb napilapnyomdája. A veszprémi rotációs cold-set komplexum tevékenységének célja, hogy minőségi nyomdai szolgáltatást nyújtson, és ezáltal az egyre összetettebb és szélesebb körű megrendelői igényeknek a lehető legjobban megfeleljen. A nyomda vezetői és dolgozói valamennyien elkötelezetten munkálkodnak azon, hogy a megrendelők igényei a legmagasabb szinten kerüljenek kiszolgálásra.

A minőségi, gyors és megbízható nyomtatás érdekében a következőket biztosítja a veszprémi nyomda:

– biztonságos üzemi körülményeket,
– modern gépparkot és berendezéseket,
– jó minőségű alapanyagokat,
– hatékony technológiai workflow-t,
– minőség- és környezetközpontú irányítást

Veszprémi Nyomda

8200 Veszprém, Házgyári út 12.
Telefon: 06(88)541-631
E-mail: [email protected]

Nyomdavezető
Horváth Gábor Ferenc
Email: [email protected]

Kereskedelem
Horváth Balázs
Telefon: +36 20 976 7533
Email: [email protected]

Copyright © Mediaworks. All rights reserved.