Karrier cégünknél

A Mediaworksnél dolgozni egyben azt is jelenti, hogy egy nagyon színes csapat tagjaként kreatívan alakítjuk a munkával töltött napjainkat, és élvezzük a lüktető, modern munkakörnyezetet.

Fő tevékenységünk a tartalomkészítés, ennek eredményét több csatornán keresztül juttatjuk el az olvasókhoz, felhasználókhoz. Az ember áll tevékenységünk középpontjában. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a nálunk dolgozó munkatársak jól érezzék magukat, feladatkörük motiváló legyen, és az egyben megelégedéssel töltse el őket. Az is fontos azonban, hogy optimális körülmények között dolgozzanak munkatársaink, hogy kihozhassák magunkból a maximumot. Erről a HR-osztály gondoskodik a vezető munkatársakkal együtt. Közösen dolgozunk azon, hogy modern és korszerű munkahelyi kapcsolatokra építve végezzük munkánkat.

A HR-terület olyan módszereket alkalmaz, melyek révén korrekt módon értékelhető a teljesítmény, illetve továbbképzési lehetőségeket kínál, hogy a munkatársak elsajátíthassák azt a know-how-t, ami cégünk sikerének záloga.

Copyright © Mediaworks. All rights reserved.