Karrier cégünknél

A Mediaworks-nél dolgozni egyben azt is jelenti, hogy egy nagyon színes csapat tagjaként kreatívan alakítjuk a munkával töltött napjainkat, és élvezzük a lüktető, modern munkakörnyezetet.

Fő tevékenységünk a tartalomkészítés, ennek eredményét több csatornán keresztül juttatjuk el az olvasókhoz, felhasználókhoz. Az ember áll tevékenységünk középpontjában. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a nálunk dolgozó munkatársak jól érezzék magukat, feladatkörük motiváló legyen, és az egyben megelégedéssel töltse el őket. Az is fontos azonban, hogy optimális körülmények között dolgozzanak munkatársaink, hogy kihozhassák magunkból a maximumot. Erről a HR-osztály gondoskodik a vezető munkatársakkal együtt. Közösen dolgozunk azon, hogy modern és korszerű munkahelyi kapcsolatokra építve végezzük munkánkat.

Rólunk mondták

Bálint

„Azért szeretek itt dolgozni, mert itt erős személyiségek vesznek körül, akiktől folyamatos fejlődést kapok.”

Gábor

„Nagyon szeretek itt dolgozni, mert egy fiatalos és lendületes csapat tagja lehetek egy folyamatosan fejlődő vállalatnál.”

Alexandra

„Azért szeretek a vállalatnál dolgozni, mert számomra folyamatos fejlődést és életre szóló élményeket, lehetőségeket jelent.”

Brigitta

„Azért jó a Mediaworks-nél dolgozni, mert jó szót és köszönetet is kapok a lelkesedésemért és munkámért.”

Kinga

„Szeretek itt dolgozni, mert mindig van lehetőség a tanulásra, előrelépésre és a csapatunk is nagyon támogató, szeretünk együtt dolgozni.”

Martina

„Azért szeretek a cégnél dolgozni, mert folyamatos a fejlődési lehetőség, a munkám pedig mindig változatos. „

Margit

„Azért szeretek itt dolgozni, mert a kollégákban barátokra leltem, akik segítik a munkámat és fejlődésemet.”

Alíz

„Azért szeretek a Mediaworksnél dolgozni, mert támogatja a dolgozókat egyéni céljaik elérésében.”

Szabolcs

„Szeretek itt dolgozni, mert rendkívül összetartó a csapatom, minden kihívást közösen, kreatívan tudunk megoldani.”

A HR-terület olyan módszereket alkalmaz, melyek révén korrekt módon értékelhető a teljesítmény, illetve továbbképzési lehetőségeket kínál, hogy a munkatársak elsajátíthassák azt a know-how-t, ami cégünk sikerének záloga.

Karrier cégünknél

Nyitott állások

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben az alábbiakban felsorolt állások valamelyike felkeltette érdeklődését, jelentkezzen hirdetésünkre! Amennyiben nem konkrét pozícióra pályázik, de jelentkezni kíván a Mediaworks csapatába, juttassa el önéletrajzát hozzánk, melyet a “Beküldöm az önéletrajzom” linkre/gombra kattintva tehet meg. Amint az Ön végzettségének, érdeklődésének megfelelő pozíció üresedik meg, önéletrajzát továbbítjuk az illetékes személynek.

A Mediaworks Hungary Zrt. megváltozott munkaképességű munkavállalókat is foglalkoztató akkreditált munkáltató. Megváltozott munkaképességű pályázók jelentkezését is várjuk.

A beérkezett pályázati anyagokat, illetve a benne szereplő személyes adatokat bizalmasan, az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük!

Gyakornoki program

A Mediaworks célja, hogy felkutassa és gyakorlati lehetőséget biztosítva, megkönnyítse és előmozdítsa a munkaerőpiacra frissen kikerülő tehetséges fiatalok szakmai boldogulását, s egyúttal megtalálja és megtartsa azokat az ígéretes gyakornokokat, akik a jövő sikerének biztosítékai lehetnek.

Mit várunk el a gyakornokoktól?

A gyakornokok vállalják, hogy a gyakornoki program ideje alatt – legalább 6 hónap maximum 1 év – hetente legalább 30 órában a Mediaworks-nél dolgoznak a kijelölt Mentor szakmai felügyelete és irányítása alatt. A gyakornokok elkötelezetten és lelkiismeretesen tevékenykednek a cég érdekében, méltányolva a gyakorlat adta lehetőségeket. Szükséges emellett a fogadó területhez illeszkedő szakirányú végzettség.

Mit nyújtunk a gyakornokoknak?

  • Szakmai munkát kínálunk, amely során az elméleti tudás gyakorlativá konvertálható.
  • Biztosítjuk a hatékony munkavégzéshez szükséges infrastruktúrát.
  • Folyamatos visszajelzés a szakmai vezetőtől a teljesítményről, hogy a legtöbbet lehessen kihozni a gyakornoksági időből.