A fiatalok nagy kedvencükről, a 2015 augusztusában Magyarországon koncertező Violettáról kapnak matricagyűjtő albumot és 15 db matricát ajándékba a júniusi BRAVO magazin mellé. Az akcióhoz tartozó, júniusban futó kampány során a legszerencsésebbek értékes ajándékokat nyerhetnek.

A Mediaworks ifjúsági magazinja a sorozat sikerére alapozva matricás promóciót szervezett, amelytől jelentős példányszám-növekedést vár.

Az akció során Panini Violetta album és három csomag matrica jár minden BRAVO mellé, ugyanakkor a lap ára változatlanul 565 Ft. Az üres csomagolások visszaküldésével értékes ajándékokra is szert tehetnek vásárlóink. A lapszám még egy extrát kínál: a hátsó borítón egy mágikus ingakör kapott helyet, amivel a sors akaratát is kifürkészhetik a játékos kedvű BRAVO-olvasók.

A matricaalbumos BRAVO szám egy hónapig elérhető az újságárusoknál.

A kiadó és a Panini között az elmúlt években számos sikeres együttműködésre volt példa. A Képes Sport futballkártyák és matricák évről-évre az olvasók kedvencei.

A fiatalok nagy kedvencükről, a 2015 augusztusában Magyarországon koncertező Violettáról kapnak matricagyűjtő albumot és 15 db matricát ajándékba a júniusi BRAVO magazin mellé.

Vissza a hírekhez