Nagypályás mellékletcsalád: Magyarország egyetlen sportnapilapja szeptember 16-tól állandó mellékletekkel jelentkezik heti öt alkalommal.

A Nemzeti Sport mostantól öt különböző témájú melléklettel jelenik meg minden héten szerdától vasárnapig, a következő sorrendben: Hajrá, foci!, Népsport, Sportkrém, Hosszabbítás és Nemzeti Sport Junior.

A 112 éves múltra visszatekintő napilap igyekszik minden olvasói igénynek eleget tenni. Az állandó tematikus mellékeltek különböző korosztályú és érdeklődési körű olvasóknak kínálnak érdekes tartalmat. A Hajrá, foci! a labdarúgás háttér országát mutatja be részletesebben, a csütörtökönként, korabeli dizájnnal megjelenő Népsport, amely visszaemlékezéseket, fotókat és riportokat tartalmaz, elsősorban az idősebb olvasókat célozza meg, a Nemzeti Sport Junior pedig a napilap utánpótlás mellékleteként a korosztályos sportélet minden eseményéről beszámol.

A Nemzeti Sport a napilap bővítését és a mellékletek megjelenésének rendszerét egy négy hétig tartó kampány segítségével szeretné megismertetni a sportrajongókkal. A 150 millió forint értékű médiakampány print és online hirdetési felületeket, valamint tv és rádió spotokat is tartalmaz. A tv és rádió spotokban Méhes Gábor sportkommentátor ismerős hangja hallható, amellyel a sportnapilap a Bajnokok Ligája összecsapások hangulatát szeretné felidézni. A Nemzeti Sport a megjelenési felületek tervezése során kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy a célcsoport minden tagjához eljusson: összeállt a Nemzeti Sport nagypályás csapata.

A Nemzeti Sport kreatív anyagainak elkészítéséhez az Artificial Groupot választotta, akikkel már tavaly is dolgoztak együtt, akkor a nagysikerű vb-kampány elkészítésén.

A televíziós spot elérhető az alábbi linken: https://www.youtube.com/watch?v=Z5cT8UXykT4

Nagypályás mellékletcsalád: Magyarország egyetlen sportnapilapja szeptember 16-tól állandó mellékletekkel jelentkezik heti öt alkalommal.

Vissza a hírekhez