A 2015. február 27. és március 1. között megrendezésre kerülő Konyhakiállításon otthonos környezetben, lakberendezéssel kapcsolatos tanácsokkal, ötletekkel, trendekkel segítik az érdeklődőket a Lakáskultúra szakértői.

A Lakáskultúra különleges programokkal színesíti a rendezvényt. A konyha szerelmeseinek fontos a tökéletes környezet és harmónia megteremtése alkotásaik elkészítéséhez. Egy-egy új apróság, szín, minta és dekoráció felfrissítheti lakásunkat és lelkünket egyaránt.

A Lakáskultúra standján a kellemes otthont idéző nappaliban, étkezőben, dolgozószobában ismerkedhetnek meg az érdeklődők az újító ötletekkel. A Lakótérben a kifinomult és stílusos Audrey’s Design jóvoltából egész napos enteriőr- és konyhatervezéssel találkozhatnak a résztvevők. A Bárpultnál jogi ügyekkel kapcsolatban adnak tanácsot a D.A.S. Jogszerviz szakértői. Az Étkezőben a Három Bors Lakberendezés mutatja be családias és barátságos ötleteit, a lakástextilekkel kapcsolatos trendeket pedig a Laurea Design szolgáltatja. Végül Solthy Viktória festőművész izgalmas bemutatóját láthatják az arra járók.

A kreatív ötletek mellett szombaton különleges lekvárkóstoltatással, vasárnap borkóstolással, valamint a rendezvény teljes időtartama alatt 20%-os előfizetési akcióval várja a látogatókat a Lakáskultúra.

Napi program a Lakáskultúra standján:

BÁRPULT
10.30-12.30 Jogi kérdezz-felelek a D.A.S. Jogszerviz jóvoltából
ÉTKEZŐ
10.30-12.30 Lakberendezés a Három Bors Lakberendezés segítségével
12.30-14.30 Lakástextil dekorálás a Laurea Design Stúdióval
15.00-17.00 Solthy Viktória festőművész bemutatója
LAKÓTÉR
Egész nap Enteriőrtervezési tanácsadás az Audrey’s Design szakértelmével

Letöltések:

Hivatkozások:

A Lakáskultúra különleges programokkal színesíti a 2015. február 27. és március 1. között megrendezésre kerülő Konyhakiállítást.

Vissza a hírekhez