Diószegi József a Világgazdaságnál folytatja pályafutását. A 20 éves gazdasági újságírói múltú szakember a jövőben a Világgazdaság főmunkatársaként dolgozik.

2015. június 15-től Diószegi József a Világgazdaság főmunkatársaként dolgozik. A szakember a Napi Gazdaságtól érkezett a Világgazdaság szerkesztőségébe. Főmunkatársként az informatika, távközlés, infrastruktúra, közlekedés, valamint a reklám- és médiapiac területekkel fog kiemelten foglalkozni.

Diószegi 1995-től dolgozott a Napi Gazdaság munkatársaként, kezdetben újságíróként, majd szerkesztőként. Fő területei a közlekedéssel, az informatikával és a médiával kapcsolatos hírek voltak. 2000-ben lett a Napi Gazdaság főmunkatársa. A lapnál kétszer ítélték neki oda az Év Újságírója díjat, és az itt eltöltött idő alatt számos további szakmai elismerésben is részesült. Korábban külső munkatársa volt a Magyar Rádiónak és a Figyelőnek. A szakember újságírói karrierjét a Köznevelés című folyóiratnál kezdte.

„A hazai gazdasági újságírás meghatározó személyisége csatlakozik a szerkesztőség szakújságíró-csapatához. A Világgazdaság, gazdasági napilapként azoknak a vezetőknek szól, akik politikamentes, minőségi gazdasági tartalomra támaszkodva hozzák meg naponta a döntéseiket. Az elkövetkezőkben olyan fejlesztéseket tervezünk, amelyekkel még jobban ki tudjuk elégíteni az igényeiket. ” – mondta Tóth Levente, a Világgazdaság főszerkesztője.

Diószegi József a Világgazdaságnál folytatja pályafutását. A 20 éves gazdasági újságírói múltú szakember a jövőben a Világgazdaság főmunkatársaként dolgozik.

Vissza a hírekhez