Teljesen új tartalommal és látványos külsővel indította el június 29-től a likebalaton.hu programajánló és információs online portált a Mediaworks.
A Siófokról, Keszthelyről, Balatonfüredről és Budapestről szerkesztett, megújult portál egyedi, geolokáció alapú megoldásokkal segíti felhasználóit a minél gyorsabb, személyre szabott keresésben. Bekapcsolt GPS mellett azonnal felismeri, hogy az oldal látogatója például melyik Balaton-parti településen van, hol keres programot, éttermet vagy éppen egy jó strandot.
A likebalaton.hu látogatójának – amellett, hogy a legfrissebb helyi hírekről, a balatoni közlekedéssel kapcsolatos információkról tájékozódhat – arra is lehetősége van, hogy az aktuális tartózkodási helyétől eltérő településen, vagy akár a teljes balatoni régióban nézelődjön, keressen.
A likebalaton.hu a felhasználói szokásokat figyelembe véve, elsősorban a mobiltelefonról idelátogatók igényeihez igazodik, de egyéb digitális platformokon (számítógép, tablet) is maximális élményt nyújt.
Az oldalt a balatoni szabadidős programokról, fesztiválokról, látnivalókról, szolgáltatásokról szóló sokezres háttéradatbázis támogatja, mely folyamatosan bővül.
Letisztult, átlátható és olvasóbarát az új portál, mely könnyen áttekinthető rovatstruktúrával várja az olvasókat.
Az oldalon minden ajánlathoz – legyen az program, strand, étterem vagy akár egy dohány bolt – megtalálhatók az útvonaltervezéshez szükséges adatok, melyek alapján azok egyetlen kattintással elérhetők.
Vissza a hírekhez