A Nemzeti Sport, Magyarország piacvezető sportnapilapja új mellékletével már a sebesség, a száguldás, az autók és motorok szerelmeseinek is kínál tartalmat.

Magyarország egyetlen sportnapilapja február 2-től új állandó melléklettel jelentkezik kéthetente kedden. A Járgány a Nemzeti Sport 4 oldalas autó-motor tematikájú melléklete, amelyben a sportos témák is helyet kapnak: az első oldalon mostantól mindig egy autó-, motor-, vagy kamionversenyző összehasonlítása olvasható, amelyben saját járművét veti össze annak utcai változatával. A további oldalakon autótesztek olvashatók különböző kategóriákban, technikai újításokat, a közlekedést megkönnyítő eszközöket, új találmányokat ismerhet meg az olvasó.

„A Nemzeti Sport és a Nemzeti Sport online egyaránt piacvezető termékek, az olvasók megtartásához azonban figyelembe kell vennünk igényeiket és a fogyasztási szokásaikat, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy minden érdeklődési körnek megfelelő tartalmat biztosítsunk, megőrizve piacvezető pozíciónkat. A Járgánnyal már autó-motor kedvelő olvasóknak is kínálunk plusz tartalmat” – mondta el Buzgó József, a Mediaworks Kiadó Sport csoportjának főszerkesztője.

A Járgány című mellékletet az Autó-Motor és a Nemzeti Sport szakértő újságírói készítik, így hiteles információkkal biztosít kikapcsolódást a téma iránt érdeklődő olvasónak. A sportnapilap célja, hogy mellékleteivel a különböző korosztályú és érdeklődési körű olvasóinak is érdekes tartalmat kínáljon. Az új melléklet a már 2015 szeptembere óta megjelenő Hajrá, Foci!, Népsport, Sportkrém, Hosszabbítás, NS Junior, Tenisz mellé érkezett hetedikként.

A Nemzeti Sport, Magyarország piacvezető sportnapilapja új mellékletével már a sebesség, a száguldás, az autók és motorok szerelmeseinek is kínál tartalmat.
Vissza a hírekhez