Megjelent a külsejében és tartalmában is frissült Fanny. Az október 1-jétől Mediaworks kiadásban megjelenő női hetilap olvasói ezt követően magasabb oldalszámon több hasznos információt kapnak a lehető legérdekesebb és legszórakoztatóbb formában, egyszerűen áttekinthető layoutba helyezve.

„Az új Fanny egy nagyszabású tervezési és előkészítési folyamat eredménye, amelyben a piaci igényeket figyelembe véve gyökeres változtatásokat valósítottunk meg a terméken. Az új szerkesztői csapat munkájának köszönhetően a Fanny tartalomban és külsőben is modernebb, stílusosabb lett. Női lapcsaládunk így egy sokoldalú és egyértelműen minden olvasói igényt kielégítő női hetilappal bővült. A kiadó jelentős példányszám-növekedést vár a megújulástól.” – mondta el Titkó Zsuzsanna a Mediaworks Női, Gasztro és Ifjúsági üzletág igazgatója.

A megújult Fanny célkitűzése, hogy az legpraktikusabb és legszínesebb termékké tudjon válni. Ehhez szolgálnak alapul a megújulás során bevezetett és frissített tartalmi elemek, amelyekkel a Fanny egyszerre hasznos kalauz a hétköznapokhoz (szépség, divat, egészség, fogyókúra, állandó szervizmelléklet) és szórakoztató kiadvány a kikapcsolódáshoz (rejtvénymelléklet, sztáranyagok, riportok, élettörténetek, programajánlók).

A lap a 25-59 éves hölgyekhez szól, akik családközpontúak, szeretnek főzni, nyitottak a szépségápolási, dekorációs és életmód tippekre, érzékenyek a világ dolgaira. A Fanny ezeket a területeket öleli fel barátságos, közvetlen hangvételben, együttgondolkodó, de kellően komoly stílusban. A termék a korábbi 32 oldal helyett október 13-ától 48 oldalon jelenik meg.

A Fanny legszembeszökőbb újdonsága a megújult logó és címlapdizájn, ugyanakkor a layout frissülésének elemeit új színek, struktúra és egyszerűen áttekinthető, könnyen befogadható megjelenítés is fémjelzik. A magazin előállításáért ugyanaz a stáb felel, akik ezt megelőzően a Ringier teljes női portfólióját készítették.

A Fanny hetente hétfőn jelenik meg 129 Ft-os áron, 48 oldalon. A magazin szlogenje: Fanny – „Az én lapom”.

Külsejében és tartalmában is frissült Fanny, a hetilap olvasói ezt követően magasabb oldalszámon több hasznos információt kapnak a lehető legérdekesebb és legszórakoztatóbb formában.

Vissza a hírekhez