A Mediaworks prémium lakberendezési magazinja magasabb oldalszámmal, új tartalmi struktúrával és layouttal jelent meg.

A Lakáskultúra Magyarország legrégebbi és egyik legerősebb lakberendezési márkája. A Mediaworks prémium lakberendezési magazinja, a most megjelent, logójában, layoutjában és tartalmában is megújult ünnepi számot követően 2015. februártól sűríti periodicitását és ismét havilapként kerül a piacra.

A kiadó úgy gondolja a lap ezzel a lépéssel, nemcsak a példányszámát és olvasóinak számát fogja növelni, hanem a Lakáskultúra márka ismét elfoglalja helyét az élvonalban.

A lap az idealizált lakásbemutatások helyett emberközpontú, élettel teli terekre fókuszál, és az olvasókkal való interakciót helyezi előtérbe. Ehhez hozzájárulnak az új tartalmi elemek, mint az inspirációs fotók, praktikus tanácsok a felújításhoz, belső tervezéshez, kertszépítéshez, vendégfogadáshoz, valamint a dekorációs tippek, vagy az új trendek és stílusok bemutatásai. A magazin nemzetközi kitekintésekkel, hazai és külföldi alkotók tervezői műhelyeinek megismertetésével szélesíti olvasói látókörét. Erősödött a lapban a szolgáltató jelleg, amelynek köszönhetően még több szakértői javaslat kapott helyet és olyan témákkal bővült a Lakáskultúra kínálata, mint az utazáshoz, nyaraláshoz vagy éppen a gasztronómiához kapcsolódó ötletek.

A Lakáskultúra külsőben is megújult. A klasszikus, letisztult lakásábrázolások mellé izgalmas és színes összeállítások kerültek így téve modernebbé és változatosabbá a látványt. A magazin készítéséért a most megjelent számtól szakmai stáb felel, akik a Mediaworks női termékeivel szinergiában garantálják a tartalmi minőséget.

A decemberi megjelenésben a téli hangulaté a főszerep. Inspiráló enteriőröket, adventi és karácsonyi díszítéseket, ünnepi hangulatú terítékeket csodálhatnak meg az olvasók.

A Lakáskultúra célcsoportja a 18-59 éves hölgyek, akik családcentrikusak, hisznek az otthon kényelmének, összetartó erejének fontosságában, hobbijuk a lakberendezés, amelyben az igényességet tartják szem előtt.

A Mediaworks prémium lakberendezési magazinja magasabb oldalszámmal, új tartalmi struktúrával és layouttal jelent meg.

Vissza a hírekhez