A világcsúcsot döntő és három olimpiai aranyérmet és egy ezüstöt szerző Hosszú Katinkához hasonlóan Magyarország piacvezető sportoldala, a Nemzeti Sport Online is soha nem látott eredményeket ért el az utóbbi napokban.

Nagyszerűen szerepelnek sportolóink a riói nyári olimpián, és a magyar emberek kiemelt figyelemmel kísérik az ötkarikás játékok eseményeit, többségük a Nemzeti Sport Online-on tájékozódik.

A Nemzeti Sport napilap internetes oldala új rekordot ért el augusztus 10-én, amikor egy nap alatt 648 175 olvasó kereste fel a portált, akik 5,3 millió oldalletöltést hajtottak végre. Az NSO ezzel megdöntötte a júniusi futball Európa-bajnokság alatt elért csúcsát – június 23-án 638 775 ember látogatott el a nemzetisport.hu-ra.

Az NSO a riói ötkarikás játékok eddigi összes napján piacvezető volt a hazai sportoldalak között, félmilliós napi átlagos látogatószámmal, és négymilliós napi átlagos oldalletöltéssel.

Augusztus 13-án, szombaton pedig olyan eredményt ért el a Nemzeti Sport Online, amire még nem volt példa a portál történetében: a teljes hazai auditált internetes piac legtöbb olvasó által felkeresett oldala volt 602 590 egyedi látogatóval, megelőzve a két legnagyobb hazai ernyősite-ot, az Indexet (569 113 egyedi látogató) és az Origót (509 322) is.

Vissza a hírekhez