Közel tízéves köpönyegét cserélte újra a Mediaworks nyolc megyei hírportálja, a bama.hu, a baon.hu, a beol.hu, a heol.hu, a kemma.hu, a sonline.hu, a szoljon.hu és a teol.hu.

Az egyszerre szellős és informatív, rendezett és változatos megjelenéssel az a célunk, hogy Olvasóink a túlzsúfoltság érzése nélkül kapjanak sokat és egyedit. És nem csak látványban. A színfalak mögött ugyanis a belső is megújult.

A korábbinál nagyobb erőkkel szállítjuk a helyi híreket, és egyre több saját, kimondottan online megjelenésre szánt írással jelentkezünk. És bár hírportálunk továbbra is elsősorban helyi marad, immár országos szerkesztőség is kiegészíti munkánkat. Olvasóink így a hazai és nemzetközi történésekről is olvashatnak nálunk, valamint a nagyvilág „egyperces” érdekességeivel, a sztárvilág híreivel vagy életmóddal, gasztronómiával, lakberendezéssel kapcsolatos írásokkal tölthetik el hasznosan idejüket. Ha pedig kihívásra vágynak, naponta frissülő rejtvényekkel tornáztathatják meg elméjüket.

Reméljük legalább annyira elnyerik Olvasóink tetszését a megújult hírportálok, amilyen gonddal és lelkesedéssel készítettük számukra.

Vissza a hírekhez