A Mindmegette.hu az ország egyik legnagyobb receptgyűjtő oldala számos újdonsággal készül idén, kezdésként máris egymillió forint összedíjazással keresi az ország legjobb receptjeit. A nevezők egész áprilisban küldhetik kedvenc fotós receptjeiket, amelyekkel garantált ajándékokat vihetnek haza és akár a zsűri által kiosztott értékes nyeremények egyikét vagy a családi wellness pihenést is megnyerhetik.

Fazekas Kira, a Mediaworks Kiadó női portfóliójának főszerkesztője, Zimre Krisztina, a Mindmegette.hu felelős szerkesztője és Lakatos Tímea a Danubius Hotel Astoria Café Astoria Restaurant séfje három kategóriában várja az ínycsiklandó finomságokat.

Ugyan már elmúlt húsvét, de az első kategóriában a meglepő, egyedi, kreatív ünnepi receptekre számítanak. Az én édes titkom receptjei közé azokat az édességeket lehet nevezni, amelyek az olvasó specialitásai, amelyek titkát csak ő ismeri. Az elronthatatlan sós finomságoknál pedig olyan ételeket várnak, amelyek egyszerűen elkészíthetők, kevés előkészületet igényelnek, mégis megállják a helyüket akár egy vasárnapi ebéden is.

Mindhárom kategóriában konyhai eszközök találnak gazdára a zsűri értékelése alapján, az első 1000 darab, a mindemegette.hu-ra felkerülő recept beküldője pedig automatikusan Fanny Konyha e-magazint kap ajándékba. Akiknek legalább 10 receptjük kerül fel az oldalra a verseny folyamán, automatikusan jogosulttá válnak egy értékes szakácskönyvre is.

A fődíjról a Facebook-közösség dönt (facebook.com/mindmegette). Az általuk legjobbnak, legínycsiklandozóbbnak választott saját készítésű ételfotó készítője az egész családját elviheti egy all inclusive hosszú hétvégére.

További információk: http://www.mindmegette.hu/receptverseny

A Mindmegette.hu az ország egyik legnagyobb receptgyűjtő oldala számos újdonsággal készül idén, kezdésként máris egymillió forint összedíjazással keresi az ország legjobb receptjeit.

Vissza a hírekhez