Buzgó József főszerkesztő munkáját 2015. októberétől Sz. Nagy Tamás főszerkesztő-helyettesként segíti. A poszt az után üresedett meg, hogy Murányi András korábbi főszerkesztő-helyettest a Mediaworks menedzsmentje kinevezte a Népszabadság élére.

Sz. Nagy Tamás 2002 óta dolgozik a Nemzeti Sportnál, 2008 márciusában lett a Nemzeti Sport Online felelős szerkesztője, majd 2008 novemberétől főszerkesztő-helyettesként irányította a digitális tartalomszolgáltatási terület munkáját. A jövőben általános főszerkesztő-helyettesként tevékenykedik, kiemelt feladatai közé tartozik a print és az online folyamatok összehangolása, illetve a jövő évi sportév (jégkorong A-csoportos világbajnokság, labdarúgó Európa-bajnokság és nyári olimpia) tartalmi előkészítése.

A Nemzeti Sport-csoport Magyarország első számú nyomtatott és digitális sport portfóliója. A termékpaletta széles: a hazai piac egyetlen sportnapilapja, a 113 éves Nemzeti Sport és mellékletei (Hajrá, foci!, Népsport, Sportkrém, Hosszabbítás, NS Junior); a Sportfogadás+ hetilap, a digitális területen piacvezető nemzetisport.hu, az m.nemzetisport.hu és az NSO Tv, a Képes Sport, illetve az NS és a KS időszakosan megjelenő kiadványai, valamint a Sport&Life magazin alkotja a portfóliót.

A Nemzeti Sport-csoport új művészeti vezetője Varga Zoltán, aki korábban a Képes Sport vezető tördelőszerkesztőjeként dolgozott.

Buzgó József főszerkesztő munkáját 2015. októberétől Sz. Nagy Tamás főszerkesztő-helyettesként segíti.

Vissza a hírekhez