Megújuló tartalommal, illetve modern és látványos dizájnnal jelentkezik júniustól a lakaskultura.hu online magazin.

Modern és látványos dizájnnal jelentkezik júniustól a lakaskultura.hu online magazin, amely a felhasználói szokásokhoz igazodva egyéb digitális platformokról (mobil, tablet) is maximális élményt nyújt.

Egyszerű, letisztult, átlátható és olvasóbarát a megújult weboldal, mely könnyen áttekinthető rovatstruktúrával várja az olvasókat.

Tartalmilag is bővül a magazin: még több lakás kerül bemutatásra, és a vizuálisan erős, inspiráló anyagok mellett a rovatok szakértői tanácsokkal és tematikus anyagokkal is bővülnek. Fontos újítás, hogy az oldal látogatói keresést megkönnyítő tagolással találkozhatnak, színek, stílusok és helyiségek alapján.

Az inspiráló enteriőrök mellett a kiegészítők és a dekorációs termékek is nagyobb fókuszt kapnak a bazár rovatban, így egy-egy hangulat az olvasók számára is könnyen megvalósíthatóvá válik.

Az oldalon továbbra is elérhető kalkulátorokkal a látogatók néhány lépésben kiszámolhatják a felújításhoz, átalakításhoz szükséges anyagmennyiségeket.

A lakaskultura.hu a legrégebbi és leghitelesebb lakberendezési oldal, ahol a látogatók hasznos, megvalósítható és megbízható információkat kaphatnak a lakberendezés, renoválás, felújítás, dekoráció, vendégvárás illetve kertápolás területéről.

A tartalmi és vizuális megújulás mellett a hirdetőket is új, látványos megoldásokkal várja a lakaskultura.hu.

Vissza a hírekhez