A Világgazdaság és a Marketing&Media magazin idén tavasszal egy olyan különleges évente megrendezésre kerülő eseményt indít útjára, mely bemutatja a magyar üzleti élet legfontosabb történéseit, a 101 legbefolyásosabb üzleti döntéshozó rangsorát, illetve fórumot biztosít arra, hogy a meghatározó döntéshozók találkozzanak egymással és a gazdaságpolitika prominens szereplőivel. A cél létrehozni Magyarország legfontosabb üzleti találkozóját, ahol részt vesz mindenki, aki az üzleti, gazdasági életben fontos.

A május közepén megjelenő „Top 101 című kiadványban publikáljuk a legbefolyásosabb üzleti döntéshozók rangsorát. A lista, illetve a rangsor összeállításánál egy szakértő zsűri véleményére támaszkodtunk.” – mondta el Hanák Tamás, a Világgazdaságot kiadó Mediaworks napilap üzletág igazgatója. „Felkérésünkre a zsűri munkájában olyan ismert és elismert szakemberek vettek részt, akik nemcsak jól ismerik az üzleti szereplők és az üzleti élet világát, emellett fontos szempontunk volt az is, hogy eddigi munkásságuk garancia legyen a hitelességre.”

A szakértő grémium tagjai voltak ebben az évben: Chikán Attila, Fodor István, László Géza, Niklai Ákos, Straub Elek, Takács János. A listán szerepelnek azok a meghatározó magyarországi nagyvállalkozók, illetve a legnagyobb cégek első számú vezetői, akik a legnagyobb hatással vannak a hazai üzleti folyamatokra. A listán nem szerepelnek aktív politikusok, illetve az állami gazdaságirányítás szereplői.

A kiadvány megjelenésére időzítve rendezik meg a Magyar Gazdasági Csúcstalálkozó- Új világrend, új víziók, új megoldások című konferenciát. Ezen az eseményen a meghatározó gazdaságpolitikai döntéshozók és a 101 legbefolyásosabb üzleti szereplő cserélik ki gondolataikat a magyar gazdaság előtt álló legfontosabb teendőkről.

A Top 101 legbefolyásosabb üzleti döntéshozó című kiadvány május 15-től lesz kapható az újságárusoknál.

A Világgazdaság valamint a Marketing és Média által jegyzett, „Top 101 legbefolyásosabb üzleti döntéshozó” című kiadványt május 14-én mutatják be a lapok közös szervezésében megvalósuló Magyar Gazdasági Csúcstalálkozó konferencián.

Vissza a hírekhez