Kívül-belül új formában jelentkezik Magyarország egyik legnépszerűbb gasztronómiai oldala október 29-től.

Új külsővel és kibővített tartalommal várja látogatóit a mindmegette.hu, amely már okostelefonról és tabletről is kényelmesen elérhető. Az oldal új dizájnja fiatalosabb, kialakítása egyszerűbb és áttekinthetőbb használatot biztosít az olvasók számára, így új szintre emeli a felhasználói élményt.

A Mindmegette.hu-n mostantól ismert szakácsok, cukrászok és az oldal házigazdáinak a receptjeit is megtalálhatják a látogatók. Az oldal készítői a speciális étrendű vagy diétázó emberekre is gondoltak: a Mindmegette állandó dietetikus szakértője a tanácsokon kívül immár receptekkel is segíti őket a sütés-főzésben. A gasztronómiai oldal emellett új funkciókkal lepi meg a felhasználókat: részletes keresőjével könnyed eligazodást biztosít a közel 37 ezer receptet tartalmazó adatbázisban, valamint saját bevásárlási listánkat is elkészíthetjük rajta. Az olvasók személyre szabott ajánlatokat kapnak olyan cikkekről és receptekről, amelyek számukra érdekesek lehetnek, korábban elmentett kedvenc receptjeiket pedig kategóriák szerint rendezhetik, csoportosíthatják.

Az oldal átalakításának köszönhetően a hirdetési felületek száma megduplázódott, a hirdetők igényeinek megfelelően alakítható egyedi, izgalmas hirdetési megoldásokat kínál a Mindmegette.hu.

A havonta közel 700 ezer olvasót elérő oldal a Mediaworks gasztro-portfóliójának része, amely a prémium termékektől nagy elérést biztosító havi és szezonális lapokon keresztül, tematikus extra kiadványokig és mellékletekig öleli fel a piacot. További termékei évente 2330 oldalon 2880 nyomtatott receptet kínálnak az ízek szerelmeseinek.

Az oldal megújítása a kiadó folyamatos megújulásra és innovációra törekvésének egyik kézzelfogható eredménye, amelyet a Mediaworks 2015 októberében leköszönt digitális üzletág igazgatója, Szelke Barnabás szakmai tevékenysége erősített meg a digitális üzletágban, akit ezért a megújult mindmegette.hu indulása alkalmából is köszönet illet.

Kívül-belül új formában jelentkezik Magyarország egyik legnépszerűbb gasztronómiai oldala október 29-től.

Vissza a hírekhez