A Mediaworks Hungary Zrt. több mint 15 milliárdos tervezett éves forgalmával, közel 700 munkavállalójával, és hatvan médiamárkával – köztük a Népszabadsággal, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal -, nyolc regionális napilappal, női- és gasztromagazin portfólióval, digitális média termékekkel, Magyarország meghatározó lapkiadó csoportja.

A társaság a médiapiaci trendekre szervezeti struktúraváltással válaszol: összevonja és új irányítás alá helyezi az értékesítés és marketing, valamint a humánerőforrás és Public Relations egységeit, illetve külön divíziót hoz létre a társaság megyei portfóliójának.

2015. szeptember 1-től a Mediaworks menedzsmentje értékesítési és marketing igazgatónak Door Tamást, humánerőforrás és PR igazgatónak Kálmán Erikát, míg a megyei napilapok üzletág igazgatójának Póré Lászlót nevezte ki.

A médiavállalat új vezetésének feladata a cégcsoport küszöbönálló üzleti és szervezeti fúziójának megvalósítása, valamint hatékonyabb működés kialakítása, melyhez az újonnan kinevezett vezetők jelentős szakmai és vezetői tapasztalattal járulnak hozzá.

Rónai Balázs, a Mediaworks vezérigazgatója elmondta: „A változásoktól gyorsabb és rugalmasabb folyamatokat várunk. Az egyes funkciók összevonása elősegíti az érintett szervezeti egységek egymást támogató, szorosabb együttműködését, az értékesítés kiemelt szerepének biztosítását. A megyei napilapok önálló divízióba történő szervezésére azért van szükség, mert a regionális portfolió fejlesztéspolitikája kiemelt prioritást élvez az üzleti stratégiában. A belsőkommunikáció megerősítése pedig elengedhetetlen, mivel a cégcsoport teljes fúzióját követően egy közös vállalati kultúra meghonosításához erős belső kommunikációra és a munkavállalók elkötelezésére van szükség.”

Az átalakítással egy időben távozik a vállalattól Miczinkó Katalin értékesítési igazgató, illetve Mátrai Martina humánerőforrás igazgató. A két szakember hosszú éveken keresztül dolgozott a kiadónál, eddigi munkájukért, és a sikerek elérésében való közreműködésükért köszönetét fejezi ki a Mediaworks vezetése.

A társaság a médiapiaci trendekre szervezeti struktúraváltással válaszol.

Vissza a hírekhez