Mostantól bővülő tartalommal, ugyanakkor VÁLTOZATLAN ÁRON juthatnak az olvasók mind a nyolc megyei laphoz.

Az eddigi két színes melléklet – REJTVÉNY és TÉVÉMŰSOR – mellé újabb heti magazinok járnak az újságokhoz.

A Mediaworks rendelkezik ma a legnagyobb sport portfólióval Magyarországon. Ennek részeként mostantól minden szerdán egy új, színes retrómagazinnal, a NÉPSPORTTAL jelentkezik a kiadó. A sportmelléklet nemcsak „hivatásos szurkolóknak” szól, hanem bárkinek, akit érdekelnek régi és aktuális sportesemények. A NÉPSPORT hidat képez a múlt és a jelen magyar sportsikerei között, és külön figyelmet szentel a régiók múltbéli eredményeinek, sikeres sportolóinak, sportrendezvényeinek.

Csütörtökönként a MINDMEGETTE nevű színes gasztronómiai magazinnal bővülnek a regionális lapok. Az eddigi bevált receptek mellett, az olvasó garantáltan megismerhet új ízeket és olyan finomságokat, amikkel idáig nem találkozott. A MINDMEGETTE az említett receptek mellett táplálkozási tanácsokkal, termékismertetőkkel, sőt program- és könyvajánlókkal is szolgál. A melléklet a régiók, megyék gasztronómiai hagyományait is feltárja, és az olvasók legsikeresebb receptjeiből is rendszeresen közöl.

Szeptember 18-tól minden páros hétfőn jelenik meg a JÓL VAGYOK családi egészségmagazin, melyben testünk jólléte mellett a lelkünkkel kapcsolatos kérdésekre megpróbálnak választ adni az újságírók. A Harmónia rovatban a párkapcsolatok kerülnek górcső alá.

A JÓL VAGYOK egészségmagazinnal felváltva minden páratlan héten hétfőn jelenik meg az OTTHON VAGYOK lakberendezési magazin.

A már megszokott, 16 oldalas rejtvénymagazin ezentúl keddenként kerül be az újságba, a TÉVÉMŰSOR pedig változatlanul pénteken lesz olvasható.

Így a megyei lapok olvasói hétfőtől péntekig minden nap kapnak egy színes magazint a napilap mellé.

Vissza a hírekhez