A Mindmegette.hu már tavaly karácsonykor is fölényesen nyerte az internetes receptoldalak versenyét, idén pedig tovább erősítette vezetői szerepét a piacon. A portál valamennyi konkurensét megelőzve január óta a leglátogatottabb oldal a főzni vágyók körében. A siker titka, hogy a Mindmegette szerkesztősége olyan, egyszerűen elkészíthető, mégis unikális recepteket sorakoztat fel, melyekkel a sütés-főzés mindenki számára élvezetessé válik.

Az ünnepi időszakok a gasztronómiai oldalak életében kiemelkedőnek számítanak, hiszen nagyobb fókusz kerül az otthoni sütés-főzésre, ezért a látogatók olyan online oldalakat választanak, ahol praktikus, megbízható tartalmakat kapnak. A Mindmegette.hu a karácsonyi ünnepek után, idén húsvétkor is hazánk kedvenc gasztrooldala lett, hiszen látogatói számával a húsvéti nagyhéten minden nap uralta a piacot. A négynapos ünnep alatt a Gemius adatai szerint március 29-én érte el a legmagasabb számot, ezen a napon 467 840 olvasó kereste fel az oldalt. Ezzel az eredménnyel a magyarországi internetes oldalak versenyében az 5. helyen végzett a portál, fölényesen megelőzve a konkurenciáit, és több híroldalt is.

A Mindmegette.hu-n a húsvéti ünnepek alatt, nagypéntektől kezdve húsvéthétfőig, 1 454 520 olvasó keresett receptet és egyéb tartalmat.

A Mediaworks Hungary Zrt. gasztrooldalának sikeréhez hozzájárul, hogy megbízható receptekkel szolgálja ki az olvasóit, emellett színes, magazinos tartalmakat is kínál a látogatóknak, valamint nagyot lépett előre a videós tartalomgyártásban is. A Mindmegette.hu az ünnepi időszak alatt megnövelte a videói számát a Tiktok-, a Facebook- és az Instagram-csatornáin, a receptek mellett pedig menüajánlatokkal, sonkafőzési tippekkel, praktikákkal segítette az olvasókat abban, hogy a húsvéti készülődés mindenki számára öröm legyen. A Mindmegettének az ünnepre három ismert péket sikerült megnyernie. Szabadfi Szabolcs, Szabi a pék, Pászner Gábor, Gábor a házi pék, és Makkai Balázs, a Megszegett ígéret pékség vezetője voltak a húsvéti kampány arcai, akik saját receptjeiket is megosztották az oldalra látogatókkal.

A Mindmegette:

A Mindmegette.hu 2001-ben indult, Magyarország első magyar receptgyűjtemény- és gasztroportálja. Az oldalon több mint 54 000 recept található. A lehető legtöbb kipróbált, garantáltan és kényelmesen megvalósítható, elérhető alapanyagokból készült receptet teszi elérhetővé a főzni vágyók számára, valamint olyan tartalmat biztosít, ami könnyen értelmezhető és valódi segítséget nyújt, mindezt olyan személyek bevonásával, akikkel a főzni vágyók érzelmileg azonosulni tudnak. Az elmúlt években a Mindmegette.hu arcai között köszönthette többek között Gáspár Beát, Szabadfi Szabolcsot, Németh Ádámot, Buday Pétert. A portál 2023 nyarán elindította saját TikTok-csatornáját, ahol naprakész gasztrovideókat, tippeket találhatunk.

Vissza a hírekhez