Karácsonyi adománygyűjtés a patapoklosi gyermekeknek
Karácsony közeledtével sorra indulnak az országban az adománygyűjtő akciók.
Mi is szeretnénk segíteni! A Baranya megyei Patapoklos önkormányzat bemutatkozóját olvasva úgy gondoltuk meghirdetjük a #légyteiskarácsonyihős kampányt, melyben kollégáinkat szólítjuk meg.
Patapoklosi község egy kis zsáktelepülés Baranya megyében 300 fős lakosságszámmal. A kevés munkalehetőség ellenére nagyon jó, összetartó közösségként működnek.
A patapoklosi önkormányzat mindent megtesz a helyben maradásért és a könnyebb hétköznapok megvalósításáért kiaknázva szerény lehetőségeiket.
A karácsonyi adománygyűjtés keretén belül már kinőtt, feleslegessé vált, de még szép állapotú játékot, ruhaneműt, könyvet, de akár ágyneműt, kiscipőt, iskolai eszközöket is szívesen fogadnak.
A csomagokat a 4 budapesti székházunkban, illetve a Pécsett, a Dunántúli Napló szerkesztéségben lehet leadni december 15-ig. Az ajándékokat aztán a karácsonyi ünnepség alkalmával az önkormányzat szétosztja a helyi családok között. Az örömteli eseményről és az ajándékok átadásáról fényképek is készülnek, így mindannyian láthatjuk majd, hogy egy “doboznyi kedvesség” mekkora boldogságot jelenthet.

Vissza a hírekhez