A világjárvány mindenki számára megpróbáltatásokat, kihívásokat jelent. Ebben a helyzetben még inkább szükség van az összefogásra, a rászorulók segítésére. Ezzel a céllal csatlakozott vállalatunk a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású Cipősdoboz jótékonysági akciójához. Az együttműködés részeként nemcsak médiapartnerként hívtuk fel a figyelmet a nehéz sorsú kisgyermekek megsegítésének fontosságára, hanem országszerte 34 gyűjtőpont kialakításával vettünk részt az adománygyűjtésben, amelynek részeként – kollégáinknak és olvasóinknak köszönhetően – több mint 1200 cipősdoboznyi adománnyal szebbé tehetjük a gyerekek karácsonyát.
A Cipősdoboz országos adománygyűjtő aktivitás mellett munkatársainkkal összefogva gyűjtésbe kezdtünk a patapoklosi családok részére. Patapoklosi 300 lelkes kistelepülés Baranyában. Az ott élők közül számos családnak nincs lehetősége karácsonyi ajándékokkal megörvendeztetni a gyermekeket. Gyűjtésünk eredményeként több mint 1000 kg ruha, játék, könyv kerülhet szenteste a karácsonyfák alá.
A Mediaworks felelős vállalatként kiemelt hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra. Hiszünk abban, hogy médiumaink segítségével és kollégáink elkötelezettségével rá tudjuk irányítani a figyelmet a jó ügyek melletti kiállás fontosságára és mosolyt varázsolhatunk az arcokra.

A fotókat készítette: Koncz Márton.

 

Vissza a hírekhez