A Magyar Nemzet a naprakész híreivel és véleménycikkeivel akadálytalanul elér a polgári oldal meghatározó szereplőihez. A lap a belpolitikai témák dominanciáján túl kiemelkedően erős a külpolitika, a sport és a gazdaság területein is.

Főszerkesztő: Néző László

Hirdetés: Hoffman Ildikó
e-mail címe: [email protected]
telefon: +36 30 325 7003

Előfizetés:
Nyomtatott lap
Digitális lap

magyarnemzet.hu

A magyarnemzet.hu hírportál a Magyar Nemzet című napilap – a polgári, politikai sajtó piacán kiemelkedő véleményformáló orgánum – internetes társkiadványa. Nem kizárólag a nyomtatott napilap cikkeinek gyűjteménye, bár a napilap minden printes produkciójának is helyet ad, hanem önálló hírportál, amely saját tartalomgyártást is folytat, valamint a Mediaworks Hungary Zrt. lapkiadói portfólióján alapuló, a céges szinergiákat is hasznosító tartalomkezelést is végez.
A magyarnemzet.hu a napilap polgári értékrendjét megőrizve egyéb közérdeklődésre is számot tartó, az internetes térben virális tartalmakká alakuló témákat is eljuttat olvasóihoz: így a kemény információk és a karakteres vélemények közlésén túl a sztárvilág, az életstílus, a tudomány, a digitális világ, a történelem, az egészségmegőrzés kurrens témáit is szerepelteti. Olyan hírportál, amely tematikai gazdaságában és modern vizualitásában minden szempontból korszerű, friss médiaprodukció, a multiscreen világban tájékozódó generációk médiafogyasztási szokásait is követő termék.

Főszerkesztő: Néző László

https://magyarnemzet.hu/

Hirdetés: Hoffman Ildikó
e-mail címe: [email protected]
telefon: +36 30 325 7003