A Metropol az utca hangja

Ígérjük, mi mindig az olvasó pártján fogunk állni! A Metropol bátor és pimasz, a célja pedig az, hogy egyre jobb legyen élni Budapesten és az országban. Ezért ha kell, utánajárunk az ügyeknek, ha kell, felháborodunk, ha pedig jó dolog történik, akkor együtt örülünk Önökkel.

Arról írunk, ami a „levegőben van”, és ami a budapestieket a legjobban érdekli, a bevásárlástól a közlekedésig, az iskolától a munkahelyig. Röviden és tömören, könnyen emészthető formában mondjuk el, mi történt tegnap és mi fog történni aznap. Az újság minden budapestihez szól, az olvasó hasznos barátja kíván lenni. Ezért rengeteg tanáccsal, tippel és praktikus kisokossal segítjük az olvasót, és közérthetően elmondjuk, milyen fontos döntések születtek.

Vigye haza a családnak!
A nyomtatott lapban a fontos hírek és hasznos tudnivalók mellett sok-sok szórakoztató cikket is is talál hírességekről, sportolókról, „Helló, Budapest” rovatunkban pedig a főváros színes érdekességeiről. Érdemes lesz hazavinni a családnak is, mert a hírek mellett több oldal rejtvényt, tévéműsort, tévéajánlót is közlünk időjárással, programajánlóval, horoszkóppal és apróhirdetésekkel.

Vásárlási akciók és “minimagazinok”
Utánajárunk, hol vannak a legjobb leárazások, de azt is megírjuk, hova érdemes most utazni vagy milyen álláslehetőségek vannak. Nyomtatott és interneten elérhető akciós kuponokkal fogjuk segíteni olvasóinkat, hogy olcsóbban tudjanak vásárolni. Hetente egyszer megjelenő „minimagazinjainkban” pedig tippeket és tanácsokat adunk az élet minden területén, és megmutatjuk a legfontosabb trendeket, történéseket és hirdetéseket az álláspiactól a legújabb kütyükig, az egészség és fitnesz világától a pénzügyekig, a szépség-divat területétől a gasztronómiáig.

Főszerkesztő: Simon László

Marketing, PR és Kreatív igazgató: Illés Csaba

Hirdetés:
Tel: +36 1 460-2541 és 1 460-2529
E-mail: [email protected]

Metropol.hu

A mindentudó: www.metropol.hu!
2020. Szeptember 7-től a www.metropol.hu mellett újjászületett az újság Facebook-oldala is.
A weboldal rengeteg hasznos szolgáltatással és kisokossal segíti az olvasót a szakikeresőtől az éjjel-nappali egészségügyi ügyeletekig, a 0-24 órás szolgáltatásoktól a dugófigyelőig – állítsa be mobiltelefonján, és ha kéri, az oldal beazonosítja, Ön hol van, és megmutatja a legközelebbi nyitva tartó boltokat, rendelőket, ügyeleteket, trafikokat, patikákat és még sok-sok szolgáltatást.

metropol.hu

Főszerkesztő: Simon László

Marketing, PR és Kreatív igazgató: Illés Csaba

Hirdetés:
Tel: +36 1 460-2541 és 460-2529
E-mail: [email protected]