A család hetilapja
A péntekenként megjelenő Szabad Föld Magyarország egyik legnagyobb múltú újságja. A 75. évfolyamába lépő hetilap büszkélkedhet egyúttal az egyik legnagyobb és legstabilabb előfizetői táborral is, bizonyítván, hogy olvasóink mindig nagy bizalommal fordulnak hozzánk.
Honnan ered ez a kötődés? Értékes, generációkon átívelő tartalmat kínál egy olyan korban, amelyben joggal aggódunk a tiszta emberi értékrendek miatt. Égető társadalmi kérdéseket boncolgat, de a politikától távolságot tart. Úgy szórakoztat, hogy közben stabil igazodási pontokat kínál. Írásaival a nagyvilágot viszi el az otthonokba, s ha kell, a támogató segítséget is.
A Szabad Föld „titka” egyszerű: figyelünk olvasóinkra. Mi még figyelünk egymásra.
A Szabad Föld nem csupán egy hetilap, hanem egy lapcsalád külön kalendáriummal, honlappal, hivatalos Facebook-oldallal. Tartalmas olvasnivalóink mellett szolgáltatunk is, online felületünkkel kiegészülve magas vidéki elérhetőséget tudunk biztosítani.

Főszerkesztő: Gajdics Ottó

Regionális Network Manager
Kiss Levente
Mobil: +36 20 661 4969
E-mail: [email protected]

Hirdetés: [email protected]

Kapcsolat:
H-1082, Budapest Üllői út 48.
Telefon: +36 1 460 2500
E-mail: [email protected]

Szabadföld.hu

A péntekenként megjelenő Szabad Föld online felülete. Ahogy a hetilap, a szabadfold.hu is értékes, generációkon átívelő tartalmat kínál egy olyan korban, amelyben joggal aggódunk a tiszta emberi értékrendek miatt. Égető társadalmi kérdéseket boncolgat, de a politikától távolságot tart. Úgy szórakoztat, hogy közben stabil igazodási pontokat kínál. Írásaival a nagyvilágot viszi el az otthonokba, s ha kell, a támogató segítséget is.

Főszerkesztő: Gajdics Ottó
Hirdetés: [email protected]

Kapcsolat:
H-1082, Budapest Üllői út 48.
Telefon: +36 1 460 2500
Email: [email protected]