Heti női magazinunk számos hasznos tanáccsal szeretné könnyebbé tenni a nők hétköznapjait, miközben színes, szórakoztató cikkekkel és szívhez szóló történetekkel nyújt kikapcsolódást. Olyan tanácsokat, tippeket adunk, melyek a célközönségünk tagjai számára megvalósíthatóak, elérhetőek.

Letölthető médiaajánlat

 

A Fanny hetilap extra kiadványa NYÁR néven több, mint egy szórakoztató strandolvasmány! Olvasóink megtudhatják, melyek a szezon legdivatosabb fürdőruhái, és számos hasznos tippet adunk a bőr szépségének megőrzéséhez. Bemutatunk néhány festői szépségű úticélt, programokat ajánlunk egész nyárra, és persze nem maradhatnak el az évszak legfinomabb receptjei sem!

Letölthető médiaajánlat

 

A Fanny magazin Advent különszámának minden egyes oldalát átitatja az ünnep varázsa. A Fanny Advent olvasója ugyanakkor nem várja, hanem megvalósítja a csodát és ebben segítünk is neki! Ahogyan a szlogen is jelzi: „Tele (van) meglepetéssel”, hiszen az oldalakat lapozva nem csak az derül ki, hogy mik a legkülönlegesebb koszorúk, kopogtatók, fenyőfadíszítési trendek a szezonban, de el is készítheti velünk azokat.

Letölthető médiaajánlat

 

Kapcsolat:
H-1082 Budapest, Üllői út 48.
Telefon: + 36 1 460 4851

Hirdetés:
Tel: +36 (1) 460-2541 és (1) 460-2529
E-mail: [email protected]

Előfizetés:
[email protected]
+3646 998 800
Nyomtatott lap előfizetés
Digitális lap előfizetés