Vállalatunk

A Mediaworks, Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata 2014. október 1-jén alakult. Kezdetben az osztrák Vienna Capital Partners (VCP) volt a tulajdonosa, amely a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyása után megvásárolta a magyarországi Ringier- és Axel Springer-érdekeltségek jelentős részét. 2016. szeptember 30-án A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyével a Mediaworks Hungary Zrt. megvásárolta a Pannon Lapok Társasága Kft-t (PLT). A PLT és a Mediaworks együtt több mint 20 milliárdos árbevétellel és közel 1150 munkavállalóval rendelkezik. 2016. október 25-től a Opimus Group Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló Opimus Press Zrt. tulajdonába került a médiavállalt.

A Mediaworks Hungary Zrt. és leányvállalatai – több mint kilencven médiamárkával – országos és regionális lefedettséget kínálnak partnereiknek. A várhatóan 21 milliárd forint feletti éves árbevételű cégcsoport ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, tizenkét regionális napilapjával, női és gasztromagazin portfóliójával, digitálismédia-termékeivel, több mint 1000 munkavállalójával már megalakulása pillanatában Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata lett. A vállalat magáénak mondhatja Magyarország legkorszerűbb napilapnyomdáit, a Mediaworks Nyomdát, a PLT nyomdát, valamint többségi tulajdonosa a Médialog Zrt. terjesztővállalatnak. Az újságírástól a nyomtatáson és a terjesztésen át a digitálismédia-szolgáltatásokig napi 24 órában működik a cég.

A Mediaworks szlogenje – „Content first”, azaz „Első a tartalom” – hivatott kifejezni, hogy a vállalat hisz a tartalomban, és invesztál bele, ezt tartja egy médiavállalkozás legfontosabb alapkövének.

Vezetőség

Ismerje meg a Mediaworks vállalat vezetőségét! Itt találja a döntéshozók fotóit és rövid életrajzát.

Tevékenység

Sokszínű médiatermékből és szolgáltatásokból álló egyedülálló portfóliót kínálunk.

Copyright © Mediaworks. All rights reserved.